Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Как се обличат бизнес дамите и на какво наблягат през летния сезон

Бизнес дамите - на какво наблягат, за да изглеждат изискано на бизнес срещи и в ежедневието Как да се облечем е важен въпрос за всеки един о...



Бизнес дамите - на какво наблягат, за да изглеждат изискано на бизнес срещи и в ежедневието

Как да се облечем е важен въпрос за всеки един от нас, особено ако работим в бизнес среда. През летния сезон, обаче, облеклото ни може да бъде предизвикателство, особено ако имаме стриктен дрес-код. В тази статия ще ви дам няколко съвета как да се обличате, за да изглеждате професионално и стилно през лятото.

 

Леко и дишащо облекло

Едно от основните неща, на които трябва да обърнете внимание през лятото, е материята на облеклото ви. Избягвайте синтетични материи и се насочете към дишащи и леки материи като памук, лен или коприна. Те ще ви помогнат да се чувствате по-комфортно и да избегнете потенето.

 

Размерът на облеклото

Важно е да изберете правилния размер на облеклото си. Твърде големи или твърде малки дрехи могат да ви навредят. Твърде големите може да ви направят да изглеждате недобре оформени, докато твърде малките ще ви стесняват и ще ви заобикалят в неприятен начин. Изберете облекла, които са в правилния размер за вас и са удобни за носене.

 

Цветовете и принтовете

През лятото може да се забавлявате с цветовете и принтовете на облеклото си. Но в бизнес среда е важно да се придържате към по-сдържани цветове като бяло, черно, сиво, тъмно синьо или кафяво. Ако искате да добавите малко цвят, можете да го направите с аксесоари като шалове, колани или чанти.

Обувки

Обувките са важна част от облеклото ни и могат да направят или да разрушат визията ни. През лятото можете да се насочите към открити обувки като сандали или балеринки, но избягвайте твърде открити модели. Винаги избирайте обувки, които са удобни за носене и съответстват на дрес-кода на работното ви място.

 

Аксесоари

Аксесоарите могат да направят голяма разлика във визията ни. Изберете класически и елегантни бижута, които да допълнят облеклото ви. Шалове, чанти и колани могат да бъдат използвани за да добавите малко цвят и стил към визията си.

 

В заключение, важно е да се придържате към дрес-кода на работното ви място, но и да изберете облекла и аксесоари, които са удобни за носене през лятото и в същото време изглеждат професионално и стилно. Избягвайте твърде открити облекла и прекалено ярки принтове, и се насочете към по-сдържани цветове и класически модели. Съчетайте правилно облеклото и аксесоарите си, за да изглеждате уверени и професионални през лятото.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.