Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Заеми с кредитни карти – какво представляват

  Какво представляват заемите с кредитни карти? Кредитните карти са тези, които ви позволяват да получавате пари бързо, независимо кога ...

 


Какво представляват заемите с кредитни карти?

Кредитните карти са тези, които ви позволяват да получавате пари бързо, независимо кога имате нужда от тях. Те се отпускат с определен лимит и можете да изтеглите толкова, колкото са ви необходими. Разбира се след това тези средства трябва да бъдат възстановени заедно с начислените лихви.

По принцип сумите в кредитни карти обикновено се са за малки суми и се използват за покриване на специфични и непредвидени разходи. Така винаги сте сигурни, че дори и да възникне спешна ситуация ще можете да се справите с нея бързо.

Какви са изискванията за заявяване на кредитна карта?

За да получите кредитна карта, е важно да отговаряте на някои минимални изисквания. Въпреки че те може да варират в зависимост от кой субект ги заявите, през повечето време ще трябва да:

1.Да сте над 18 години.

2.Имате валидна лична карта.

3. Да имате редовен източник на доход.

В допълнение към това някои организации може да поискат от вас да изпълните допълнителни изисквания, за да ви отпуснат финансиране. Затова ви препоръчваме да се консултирате с кредитора, преди да попълните заявлението, за да сте сигурни, че няма да бъде отхвърлено.

Как да платя заем с кредитна карта?

Вноските по кредитната карта могат да бъдат фиксирани, като ще има минимален лимит на вноска всеки месец. Удобното тук е, че ако имате възможност можете да покриете наведнъж цялата сума, която сте изтеглили. Ако нямате такава възможност, то вноските се разпределят всеки месец и така ще бъдете по-спокойни, защото не се налага да внасяте голяма сума.

Винаги взимайте кредити отговорно. Без значение дали използвате кредитната си карта, онлайн или потребителски заем. Тези видове финансиране могат да бъдат много полезни при спешни ситуации, но само ако се отнесете сериозно и след това на време се справите с покриването на вноските. В противен случай общото ви задължение може значително да бъде увеличено, защото ще ви се наложат наказателни лихви и санкции.

Източник:  krediti24.com

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.