Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Курс по миглопластика за начинаещи, за хора, желаещи да отворят собствено студио?

Женя Мянкова е дългогодишен експерт в сферата на грижата за здравето и красотата на кожата, миглите, веждите и косата. Тя е специалист в то...Женя Мянкова е дългогодишен експерт в сферата на грижата за здравето и красотата на кожата, миглите, веждите и косата. Тя е специалист в това отношение и с радост споделя знанията и уменията си с останалите. Желае да надгради индустрията в страната ни, като спомогне за обучаването на нови и настоящи експерти в сферата, за да могат те да предоставят висококачествени услуги на клиентите.


Факт е, че съществува и отрицателно мнение към услугите в областта на козметиката и красотата, поради присъствието на множество зле обучени и работещи с нискокачествени продукти козметици и фризьори. Женя осъзнава това и си е поставила за цел да се опита да промени колкото е възможно повече тази сфера на дейност. Съответно, тя не просто предлага висококачествени продукти на своите клиенти, но и създава обучения за начинаещи и напреднали козметици, с които да ги въведе в тайните на миглопластиката и да им предаде познанията и съветите си. Всички нейни обучения можете да откриете на myankova.com.


Петдневният ѝ курс по миглопластика за начинаещи се провежда на място в град Варна. Той се извършва на малки групи, за да може всеки курсист да получи индивидуално внимание и да се развива възможно най-бързо, ефикасно и качествено.


Курсът за начинаещи по миглопластика включва теоретична основа, плюс богат практически опит върху реални модели. Започва с анатомия и физиология на миглата, с описание на нейното развитие и, съответно, на методите за нейното удължаване. Ще ви запознае с техниките „косъм по косъм“ и „2-6D обем“. Ще ви научи на видовете мигли и видовете очи, на методите за моделиране на погледа и прилагане на горепосочените техники. Ще ви научи на всички етапи, от подготовката, през осъществяването и до начина на грижа след процедурата. Ще ви покаже и изключително важните стъпки на дезинфекция и стерилизация. Разбира се, включва също и необходимите материали и как се прилагат те.


Когато завършите своето обучение в началните стъпки на миглопластиката, можете да получите фирмен сертификат, а при желание – срещу допълнително заплащане, и удостоверение от МОН.


Курсът е подходящ за всички, които искат да направят първите си стъпки в сферата на миглопластиката. Също така е страхотно решение и за онези сред вас, които са опитни професионалисти, но имат нужда да опреснят знанията и уменията си в тази специфична услуга.


По желание и след допълнителна уговорка, курсът може да се извършва по индивидуален график. Със същите условия можете да вземете и допълнителни практически часове, за да овладеете още повече тънкостите на миглопластиката.


Женя е опитен специалист, който ще е до вас при всяка стъпка от пътуването ви из света на миглопластиката. Тя ще ви въведе в един свят, който се разраства все повече и набира все повече последователи и почитатели. Със завършването на курса ще сте готови да работите в професионални салони и да създавате невероятни визии у своите клиенти, при това – със страхотни и дълготрайни резултати.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.