Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Несгодите не са това, което бяха- уникален начин да постигаме мечтаното!

Днес ви запознаваме с един мощен метод за постигане на желаното и отхвърляне на отрицателните чувства.  Гняв, огорчение, разочарование- това...



Днес ви запознаваме с един мощен метод за постигане на желаното и отхвърляне на отрицателните чувства. 


Гняв, огорчение, разочарование- това са чувства, които съзнателно или не, всички ние изпитваме. Много често обаче, се оставяме именно на тях. В желанието си да постигаме желаното и да направим реалността по- добра, се сблъскваме с обратната страна на монетата и тогава сякаш изпадаме в едно уникално силно състояние на духа, което е изпълнено с мощни негативни чувства. Ако обаче, искате да се преборите с тях и да надмогнете отрицателните емоции, които така или иначе всеки от нас изпитва в ежедневието си, то се доверете на този изпитам метод, доказал ефикасността си. В моментите на гняв и ярост, вместо да се отдавате на самосъжаление, просто отпратете към Вселената най- искрените си молби. Именно тогава, със силата събрана във вас, вие ще можете да изкажете точното желание- без излишни увъртания и ненужни детайли. Точно в тези моменти, несъзнателно, вие ще направите най- доброто, на което сте способни- да „извикате“ желанието си и едновременно с това да преборите ненужните чувства. 



Всеки път, когато усетите наплив на подобни състояния, си припомнете техниката и я използвайте. Няма да повярвате на резултата, който ще ви дари с увереност, по- силен характер и вълшебна промяна в обстоятелствата. Вече проблемните взаимоотношения и ситуации няма да изглеждат по същия начин и ще можете да превъзмогвате и най- невъзможните проблеми!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.