Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Оригами от доларови банкноти - рози от пари

Прости и лесни стъпка по стъпка инструкции за оригами за това как да направите оригами пари цвете роза. За днешната оригами роза ще трябва д...

Прости и лесни стъпка по стъпка инструкции за оригами за това как да направите оригами пари цвете роза.


За днешната оригами роза ще трябва да подготвите следните материали. 1) 3 свежи банкноти - колкото по-нови, толкова по-добре. Причината да изберете хрупкави банкноти е да се уверите, че ще запазят формата на оригами през целия процес. 2) Клечка за зъби или молив, за да навиете ръбовете на оригами с пари. 3) Флорална тел и лента, които да действат като стъбло.


Подобно на другите ми публикации, можете да смените материалите с всякакви обикновени или декоративни хартии за оригами, които имате. Просто се уверете, че има форма на пари (правоъгълна). Въпреки красивия дизайн на тази цветна роза оригами за пари, е доста лесно да завършите работата. Отнех само 10 минути, за да направя всеки комплект - можете да изберете да направите единична или букет от оригами рози за пари. Така че без повече дължими, нека започнем днешния урок.


-Етап 1-Извадете първата банкнота и я защипете в средата, за да образувате симетрични форми, подобни на 2 чаши, както е показано.


-Стъпка 2- Поставете тел за цветя между чашите и я огънете надолу. Уверете се, че дължината е разделена по равно. Завъртете жицата, за да закрепите и оформите стъблото. (Авторът използва уред за почистване на тръби за тази демонстрация)


-Стъпка 3-Повторете стъпки 1 и 2 с другите сметки.


-Стъпка 4-Подредете всяко листенце така, че да се сгуши едно в друго. Уверете се, че подредбата е скрила отворените страни за всяка пъпка, точно както е показано по-долу. Завъртете жицата заедно, за да осигурите поставянето.-Стъпка 5-Извийте ъглите на венчелистчетата с помощта на клечка за зъби или молив. Използвайте креативността си, когато навивате върховете на оригами розата, така че да прилича на истинско цвете. Алтернативно, можете да направите това обратно преди стъпка 1.-Стъпка 6-Вземете лентата си и я увийте около жицата. Завършете, като добавите малко панделка и коприна, за да разкрасите продукта си.

Допълнителни съвети за сгъване на оригами

Оригами, от японското ori (сгъване) и kami (хартия), започва през 6 век, когато будистки монаси въвеждат хартията в Япония. Занаятите за отпечатване и сгъване и лесните диаграми са предназначени да помогнат на децата с фини двигателни умения, насоки и координация между ръцете и очите. Някои основни съвети за сгъване на оригами:


     Отпечатайте и изрежете внимателно шаблоните.

     Сгънете с чисти и сухи ръце.

     Следвайте инструкциите. Разгледайте диаграмите и бъдете търпеливи.

     Бъдете прецизни: сгънете добре всяка гънка, като изгладите гънките, като прокарате върха на пръста си по гънката.

     Сгъването на хартията от вас е по-лесно, отколкото сгъването към вас.

     Бъдете креативни...използвайте вашето оригами върху поздравителни картички, празнични декорации, картички за маса и отметки.


Четете всеки ден Beden Bogat  и открийте пътя към финансовия успех от интернет днес!


Четете всеки ден финансовият портал, за да откриете най-новите методи и стратегии за печелене на пари от интернет. Независимо дали сте начинаещ или опитен предприемач, нашите статии ще ви насочат към вълнуващи възможности за онлайн печалби и ще ви помогнат да изградите стабилни и дългосрочни пасивни доходи.

Открийте съвети от експерти в областта на финансите, бизнеса и инвестициите, които ще ви помогнат да управлявате личните си финанси по-ефективно, да разберете същността на парите и техните свойства, и да научите как да запазите спестяванията си по време на инфлация.

Нашата мисия е да ви предоставим информацията и знанията, които ще ви помогнат да забогатеете и да постигнете финансовата независимост, която заслужавате. Независимо дали търсите начини за печалба от реклами онлайн, съвети за създаване на пасивни доходи

или информация за успешен бизнес, ние сме тук, за да ви насочим към правилните ресурси и възможности.

Присъединете се към нашата общност и бъдете винаги в крак с последните новини, съвети и препоръки, свързани с финансите. Изградете си финансова култура и вземете контрол над бъдещето си. BedenBogat.com е тук, за да ви помогне да станете майстор на своите финанси и да постигнете финансовата стабилност и свобода, която заслужавате.


Четете всеки ден Beden Bogat ком и открийте пътя към финансовия успех от интернет днес!

В статията са използвани ресурси от: origami-money-flowers.blogspot.com

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.