Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Безлихвен кредити до заплата

В света на финансите, понятието "Първи безлихвен кредит до заплата" става все по-популярно. Безлихвен заем обаче звучи нереално за...

В света на финансите, понятието "Първи безлихвен кредит до заплата" става все по-популярно. Безлихвен заем обаче звучи нереално за повечето хора. Как така тегленето на пари назаем няма да изисква да върнем повече, отколкото сме изтеглили? Истината е, че е напълно възможно да откриете кредит без лихва. Важно е да знаете какво представлява този тип кредит, за да сте максимално информирани, ако ви се наложи да се възползвате от такъв.

Какво представлява един безлихвен кредит до заплата?

Почти всяка кредитна компания предлага на новите си клиенти услугата „Бърз безлихвен кредит до заплата”. Той предоставя възможността да посрещнете временните си финансови нужди, без да плащате никаква лихва за неговото изтегляне. Това означава, че връщате толкова, колкото сте изтеглили, но при едно условие – че върнете парите в срок. Този кредит без лихва е всъщност кредит до заплата с фиксирана лихва от 0%.

Кога можете да вземете кредит без лихви?

Може да се възползвате от приемуществата на бързият безлихвен кредит най-вече в ситуациите, при които временно сте останали на „червено“ и имате проблеми с покриване на текущите разходи. Например когато работодателят поради някаква причина е забавил заплатата ви или имате непредвидени разходи от битов характер и ви трябва допълнителна финансова подкрепа, за да се справите. В тези случаи небанковите финансови институции са насреща. Просто кандидатствате, което става за 15 минути, и при одобрение още на същия ден ще разполагате с пари и ще можете да ги ползвате, както намерите за добре.

Бързият кредит до заплата е без комисионна, без лихва и без излишен стрес в напрегнатия момент. Само за няколко часа може да си осигурите спокойствието, което търсите.

 Вземайки безлихвен кредит ще покриете ежедневните си разходи, а при получаване на заплатата ще можете веднага да погасите усвоения безлихвен кредит. 

Условия за теглене на безлихвен кредит

Едно от ключовите предимства на кредитите до заплата е бързото одобрение без формалности и купища документи, които са налице при стандартните потребителски кредити, където процесът може да отнеме седмици и дори месеци.

Бързите кредити до заплата обикновено се отпускат от небанкови институции, като при тях е необходимо да отговаряте на следните условия:

•          Да имате валидна лична карта;

•          Да сте български гражданин;

•          Да сте навършили пълнолетие или определена от кредитора възраст.

Препоръчително е да имате и добра кредитна история в Централен кредитен регистър. След подаване на заявлението за безлихвен кредит до заплата и след одобрение от страна на кредитната компания ще можете да получите сумата по банковата ви сметка.

Източник:  kreditsloshockr.com

 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.