Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Изкупуване на стари коли

Процесът по изкупуване на стари коли в Екометал е непрестанен. Повече от 20 години работим в цяла България и имаме богат опит в разчистванет...

Процесът по изкупуване на стари коли в Екометал е непрестанен. Повече от 20 години работим в цяла България и имаме богат опит в разчистването на изоставени автомобили. Независимо каква е причината собствениците да са захвърлили старите си коли, ние сме на разположение да ги вземем и освободим място. Да се погрижим за металните отпадъци и да платим най-добрата цена, която може да получите за тях. Така че, вместо колите да стоят в двора или да събират прах на паркинга, по-добре го продайте за скрап.

Ние вече успяхме да закупим и извозим над 150 000 превозни средства. Всички те бяха разкомплектовани и вече са рециклирани в централната ни база в град София. Разполагаме с най-модерната шредерна инсталация, не само в България, но в цяла източна Европа. И въз основа на своя толкова голям опит ще разкажем малко по-подробно за процеса по изкупуване на коли точно в тази публикация.

Автомобилът като метален отпадък

Много хора захвърлят превозните си средства на удобни места, където няма да пречат с идеята, че по-късно ще решат, какво ще правят с тях. Това са собственици, които се разочаровани, че след всички грижи за техния автомобил, след всички инвестиции, той е в края на жизнения си цикъл. Смятат, че ще могат извършат основен ремонт и колата ще тръгне. Обаче, в крайна сметка, никога не го ремонтират. След това пробват да го продадат на някой, който би го ремонтирал и ползвал. И, това, обаче, никога не се случва.

Когато дойде време да се платят данъците и да се мине годишен технически преглед, се прави равносметката. Тогава вече става ясно, че колата не може да се отремонтира. Нито пък някой ще иска да я закупи, за да я ремонтира и ползва. И, за да спрат неразумните разходи, най-доброто решение е продажбата ѝ като метален отпадък. Тогава идва момента за търсене на лицензирани търговци на коли за скрап. Фирми, които се занимават с изкупуване на стари автомобили за скрап. Целта е да се уредят всички документи за бракуване, да се отпише превозното средство от КАТ и общината.

Фирми за изкупуване на стари коли за скрап

Лицензираните търговци на автомобили за скрап притежават разрешителни за извършването на такава дейност. Те имат условия за съхранение и преработване на метални отпадъци с последващата им продажба. Това са сериозни компании, които осигуряват всичко необходимо на своите клиенти, когато ги потърсят за бракуването на превозно средство. Освен че ще предложат най-добрата цена за стария ви автомобил, ще осигурят транспорт от адреса ви. С извозването ще предоставят и документи за КАТ.

Няма да бъде трудно да вземете информирано решение, стига да обмислите продажбата на старата си кола внимателно. След като вече сте си отговорили на въпроса, как да бракувам старата си кола, трябва да си отговорите и на другите важни въпроси:

    Как да получа най-добрата цена за кола за скрап?

    Как ще се организира въпроса с транспорта?

    Как да получа документи за дерегистрация в КАТ?

    Как да стане всичко това в удобно за мен време?

Защо да изберете Екометал за бракуване на кола

Екометал предлага най-високата цена за изкупуване на коли за скрап. Клиентите ни завършват успешно сделките си с нас получавайки най-добрата цена. Собствениците на стари автомобили избират да работят с нас, защото ние поемаме грижата по бракуване на МПС, още с първото им обаждане. Осигуряваме безплатен транспорт от мястото, където се намира колата. Плащаме на място, сваляме номерата и издаваме всички необходими документи за отписването на превозното средство в КАТ. От там и в общината, след което спират да текат повече данъци.

Кол Центъра ни за оценка на автомобилите онлайн, работи всеки ден от 08 до 20 часа. На главната страница на сайта има калкулатор, където при въвеждане на данните на вашия автомобил, може да видите приблизителната цена, която може да получите за него. Ако цената ви устройва, веднага може да си запишете час за извозване. Ние ценим вашето време и при нас всичко се случва много бързо, удобно и лесно.

Четете всеки ден Beden Bogat  и открийте пътя към финансовия успех от интернет днес!


Четете всеки ден финансовият портал, за да откриете най-новите методи и стратегии за печелене на пари от интернет. Независимо дали сте начинаещ или опитен предприемач, нашите статии ще ви насочат към вълнуващи възможности за онлайн печалби и ще ви помогнат да изградите стабилни и дългосрочни пасивни доходи.

Открийте съвети от експерти в областта на финансите, бизнеса и инвестициите, които ще ви помогнат да управлявате личните си финанси по-ефективно, да разберете същността на парите и техните свойства, и да научите как да запазите спестяванията си по време на инфлация.

Нашата мисия е да ви предоставим информацията и знанията, които ще ви помогнат да забогатеете и да постигнете финансовата независимост, която заслужавате. Независимо дали търсите начини за печалба от реклами онлайн, съвети за създаване на пасивни доходи

или информация за успешен бизнес, ние сме тук, за да ви насочим към правилните ресурси и възможности.

Присъединете се към нашата общност и бъдете винаги в крак с последните новини, съвети и препоръки, свързани с финансите. Изградете си финансова култура и вземете контрол над бъдещето си. BedenBogat.com е тук, за да ви помогне да станете майстор на своите финанси и да постигнете финансовата стабилност и свобода, която заслужавате.


Четете всеки ден Beden Bogat ком и открийте пътя към финансовия успех от интернет днес!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.