Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Ако намерите пари на улицата .. Ритуали и поверия за повече пари

Ритуали и поверия за привличане на пари Позволете ни да стартираме тази публикация с едно много важно, ценно послание, а именно: Вземайте  п...


Ритуали и поверия за привличане на пари

Позволете ни да стартираме тази публикация с едно много важно, ценно послание, а именно:
Вземайте  пари с удоволствие и се разделяйте  с тях без съжаление!

Знаци в случай, че намерите пари

Всеки от нас поне веднъж е намирал пари. Да ги вземете, или пък - не, това решавате Вие, на мига! Представяме Ви някои популярни знаци,  неща, които означават, ако намерите пари на улицата! Приятно четене... 

Ако се намерят пари в понеделник, скоро можете да очаквате значително увеличение на заплатата, успешна финансова сделка или наследство.

Ако парите бъдат намерени във вторник, човек очаква обаждане до властите, ново познанство, което може да повлияе на съдбата му, или посещение на държавен служител.

Щастливецът, намерил парите в сряда, ще получи повишение или нова, по-добра работа.

Човек, който е намерил пари в четвъртък, ще получи новина, че материалните му дела са се променили към по-добро, може би трансфер или бонус на работа.

Ако сте намерили пари в петък, очаквайте скъп подарък или изгодна сделка на отдавна планирана покупка.

Ако сте намерили пари в събота, не се колебайте да пазарувате - всички покупки ще бъдат успешни.

Човек, който намери пари в неделя, ще опознае заможен човек, който ще повлияе благотворно на съдбата му, ще помогне в работата или ще даде добър съвет за инвестиране на пари.

Когато се намери портфейл на пътя през периода на новолуние, струва си да го поставите на прозореца пред растящия месец и да пожелаете сумата в него също да се увеличи.



Ритуали и поверия за привличане на пари

В знаците, възникнали преди много време, има както мъдростта на поколенията, така и дял от фантазията. Много хора твърдят, че някои от нещата, които правят са работещи. Време е да проверим!


В къщата не трябва да има празни съдове и още повече да не са на масата. Определено трябва да поставите няколко монети в тях.


Забранено е вземането на пари от ръка на ръка. Правилно е да ги поставете първо на маса или друга повърхност и едва след това да ги вземете.


Банкнотите в портфейла не трябва да се мачкат и трябва да се съхраняват с лицевата страна към собственика, от по-голям номинал към по-малък.


Трапезната маса трябва да бъде покрита с покривка, а под нея непременно трябва да се поставят хартиени пари.


За да текат парите, излизайки от къщата, е необходимо да оставите сметка на огледалото. Парите ще бъдат отразени и умножени.


Лесни пари, тоест неполучени за упорита работа, се препоръчва да се разпределят или да се харчат за удоволствие.


Забранено е да съхранявате спестявания в спалнята, тъй като това е място за почивка, което означава, че финансите също "ще спят".


Не можете да криете пари в банята, защото така те ще „отплуват” от вас. Най-доброто място за съхранение е кухнята и всекидневната.


В един от отделите на портфейла си се препоръчва да съхранявате фиатна монета или банкнота. Това ще бъде един вид талисман, който привлича парична енергия.


В портфейла не трябва да има нищо излишно, тоест разписки, бележки и т. н. Боклукът запълва цялото пространство, което е предназначено за пари. Не можете да съхранявате в портфейла си и снимки на любими хора.


Метлата в къщата трябва да се съхранява в ъгъла, като се поставя с дръжката надолу. По този начин можете да увеличите богатството си.


Методи за подобряване на финансовото благополучие

Информацията за начините за повишаване на благосъстоянието не може да бъде излишна. Затова не пропускайте възможността да изпитате поне един от тези методи.

Желателно е да върнете всички дългове в сутрешните часове - това е невъзможно вечер.

Прекарвайки повече време с успешни и заможни хора - от тях идва специална парична енергия.

Посещавайте скъпи бутици и ресторанти, дори и да няма как да купите нещо. Струва си поне да пробвате дрехите, които харесвате, или да изпиете чаша чай в изискан ресторант.

Редовно сортирайте предметите от бита и се отървете от неизползваните.

Купете у дома снимка на всякакви водни обекти.

Препоръчително е да имате куче или котка. По-добре е да е бездомно животно.

Поддържайте оптимистичен поглед към света - парите се привличат от активни и весели хора.

Не позволявайте празнота в портфейла си, в противен случай той ще стане постоянен.

Бройте парите възможно най-често, независимо от сумата - такъв ритуал ще привлече финансово благополучие в къщата.


Какво да правите, когато давате пари на заем?

Правилното боравене с парите ще подобри финансовото ви състояние. Преди да заемете или вземете пари на заем, трябва да имате някои важни неща предвид. По-добре е да не прехвърляте пари от ръка на ръка. Това носи бедност както на този, който взема назаем, така и на този, който дава на заем. За да избегнете негативния смисъл на това вярване, поставете банкноти върху всяка повърхност - маса, стол, шкаф. Давайте банкноти с лявата си ръка. Когато получите парите си обратно, дръжте  парите зад гърба си с лявата си ръка. Това ще ви спаси от злото око и негативните емоции на вашия длъжник. 
По-добре е да давате и изплащате дълговете с малки сметки. Големите символизират мощни потоци от парична енергия, с които е по-добре да не се разделяте. Ако раздавате само малки пари, независимо от размера им, това ще донесе печалба в бъдеще. Помолете длъжника да ви даде парите в същите копюри, в които сте му ги дали. Например, ако сте му дали 500 лева - 5 х100 лв. банкноти, помолете го да Ви върне парите по същия начин, отново 5 х100. Погасяването на дълг с малки пари е често срещан магически начин да се обогатите за сметка на някой друг. Не давайте пари, ако има притеснения за това. Дългът трябва да бъде полезен и да има нови възможности за развитие в основата си. Можете да вземете заем без никакви последствия за развитие на бизнеса, обучение, получаване на всякакви професионални възможности. Просрочените заеми са много лоша поличба. Ако не изплатите дългове, тогава ситуацията с паричния егрегор се влошава. Вземете заем за предпочитане в големи банкноти. Ако вземете пари назаем от някого, вземете ги с лявата си ръка. Знаците за парите в дългове казват: ако ги вземете по този начин, ще бъде лесно да ги върнете. Хората, които вземат пари на заем с дясната си ръка, често имат проблеми с връщането им.

Методи и знаци за съхранение на пари

Ако предпочитате да държите пари у дома, трябва да се научите как да го правите правилно.

Съхранявайте парите в пачки с четен брой купки. Например, разделете парите на три купки, по 100 000 лева. Третата, ако спестявате и още не е стигнала 100 000 лева, то можете да я държите на 20 000 лв., естествено, това е само пример.

Най-добре е да държите парите си в красива кутия или в голям портфейл. Парите не обичат слънчевата светлина. Подредете банкнотите така: отдолу - най-малката, отгоре - най-голямата.

Ако събирате пари и ги държите у дома, тогава трябва да го направите в източния или югоизточния сектор на къщата си.

Някои мъдри финансови експерти съветват  да спестите голяма сума за една година, която, „заредена“ с вашата енергия, ще започне да привлича пари към себе си.

Спестете пари само от печалби, никога от промяна.

Осигурете джобове с дрехи, окачени в килера за сезона, с банкноти с малък номинал - през следващия сезон те могат да станат щастливи.

Вземете пари с удоволствие и се разделете с тях без съжаление.

Не дръжте едни и същи банкноти през цялото време, сменяйте ги за други и ги харчете, за да не застоят паричните потоци.

Финални думи, касаещи употребата и съхранението на парите с цел добро благополучие

Бъдете позитивни, смели и не го мислете много много! Следвайте тези правила, които смятате за интересни, а даже, ако решите, не следвайте нищо от статията.
Ако не вземете предвид нито един съвет, то поне споделете статията с приятели! Те могат да направят няколко милиона евро чрез ритуали, описани по-горе и може да се сетят, че са видяли този пост от Вас, пък и да се сетят да почерпят бутилка уиски, например?

Успех и много нови парични потоци, но преди всичко здраве! Това Ви пожелаваме от Беден Богат ком!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.