Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Как да станем по-отворени към нейните интимни желания

Как да станем по-отворени към нейните интимни желания И двамата трябва да се наслаждават на любовната игра, но понякога желанията на партньо...Как да станем по-отворени към нейните интимни желания


И двамата трябва да се наслаждават на любовната игра, но понякога желанията на партньорите не съвпадат или противоречат на тяхното виждане за интимни отношения. Мнозина искат да експериментират, но по някаква причина може да не са психологически готови за това, други просто се смущават да изразят желанията си или да опитат нещо ново. Можете да внесете разнообразие в интимния си живот с помощта на допълнителни аксесоари, които ще помогнат и на двамата партньори за пълна  гама от усещания. Използването им определено ще зарадва момичето, особено, ако е по-палавко.

В повечето случаи едно момиче е много по-трудно да се наслаждава на пълноценна любовна игра, отколкото мъжете. Но не всеки мисли за това, оставайки уверени, че могат да задоволят всички желания на любим човек. Всъщност това не винаги се случва, така че трябва да се погрижите не само за себе си, но и за това как най-добре да осигурите интимни ласки на партньора си.

Експерименти можете да направите, ако желаете сами да повишите чувствителността си, но ако сте двойка, която от много скоро сте заедно, то Ви съветваме да не прибягвате още към допълнителни аксесоари.

Те са удачно решение тогава, когато с партньорът си имате пълно доверие. 

Важен съвет! Дискутирайте любовните си фантазии с половинката си! Ще се уверите, че когато водите диалог, нещата ще се случат, и не просто ще се случат, но и ще достигнете до нови върхове!

Пожелаваме Ви трепетни любовни мигове!

Снимка: https://b17.ru/

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.