Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Имам спестени 25 000 евро, в какво да ги инвестирам?

Имам спестени 50 000 лева и се тревожа, в какво да ги инвестирам, какво бихте ме посъветвали вие? Какво трябва да знаете за инвестирането? А...



Имам спестени 50 000 лева и се тревожа, в какво да ги инвестирам, какво бихте ме посъветвали вие?

Какво трябва да знаете за инвестирането? Ако единственият ви доход в живота е заплатата, тогава трябва да бъдете изключително внимателни и да не поемате сериозни рискове.

Инвеститорите предприемат всички стъпки на свой собствен риск и никой не може да гарантира успеха на избраната стратегия. Но има няколко правила, които всички начинаещи трябва да знаят, преди да инвестират пари за първи път. 


Вземете решение за размера на инвестицията 

За да инвестирате, имате нужда от начален капитал. Ако приемем, че сте спестили 25 000 евро и искате да ги инвестирате, с цел увеличение на приходите, то тогава сте на правилното място.

Започнете да генерирате пасивен доход. Колкото по-голяма е вложената сума, толкова по-голяма ще бъде печалбата. Колкото повече рискувате, толкова по-висока е възвръщаемостта За борсата, бизнеса и света на икономиката като цяло важи правилото: колкото по-високи са рисковете, толкова по-висока е потенциалната доходност. На практика това означава, че най-примамливите инвестиционни предложения могат да ви направят богати, а ако ситуацията е неблагоприятна, ще доведат до финансова разруха. Затова внимателно преценете склонността си към риск: дали ви е удобно да инвестирате в този актив, дали бюджетът ще понесе възможни загуби.


И така, ето къде  и как да инвестирате тези 25 000 евро, поне според нас:

Една трета инвестирайте в криптовалути. 

Днес много хора инвестират в криптовалути! Един от популярните са Биткойн, Етериум, Рипъл. Помислете, дали да не си закупите определено количество, например за около 10 хиляди лева.

Една трета в евро, но ги вложете на депозит! 

Много хора не вярват, но има платформи, които предлагат повече от 10 % лихви по депозит. Конкретно в Wirex евровата лихва по депозит е 16 %! Ако Ви се струва интересно, прочете тази статия!

Една трета инвестирайте, закупувайки злато.

И така, сумата не е много голяма за сериозни инвестиции, но и не е малка за да действате.

Инвестицията в злато ще Ви гарантира сигурност. Инвестицията в криптовалути ще помогне по-бързо да умножите средствата, естествено това зависи от много неща. Избягвайте банковите депозити, а действайте спрямо съвременните методи.


Важно уточнение: Съветите ни са базирани на наши проучвания и може в д даден момент да не сработят, затова действайте разумно и сами преценете, дали да се вслушате в тях, или не! 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.