Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Счетоводител за украинец

Счетоводител за украинец ... Защо да изберете „Счетоводни услуги Русе” ЕООД... Днес, много украински граждани, затруднени от военните действ...


Счетоводител за украинец... Защо да изберете „Счетоводни услуги Русе” ЕООД...

Днес, много украински граждани, затруднени от военните действия, са принудени да напуснат  предeлите на Украйна. Всички знаем, че към този момент се водят военни действия, което води до задължителното евакуиране.

Ако Вие сте украинец, който  е управлявал компания в Украйна, но вече се е преместил у нас, в България, то определено една от първите стъпки е да потърси счетоводител, счетоводна кантора, фирма, която да води счетоводството.

Всички знаем, че счетоводството в Украйна и счетоводството у нас, в България се откроява, поради спецификите в законите, както и поради всички родни закони, които повечето украински граждани не знаят.

За по-бърза интеграция у нас можете да разчитате на компанията "Счетоводни услуги Русе" - ЕООД, тъй като екипът й е на ясно със законите, с промените, новостите и много лесно може да адаптира украински жители да развиват търговска дейност, дори  в световен мащаб, базирайки се в България, Румъния или друга страна.

Трябва да отбележим, че когато попаднете на добър счетоводител, тогава документацията, счетоводните документи, цялостната логистика на фирмата би вървяла напред, с прогрес.

Счетоводството винаги е главоболие за предприемач, особено за начинаещ, който има собствен творчески бизнес проект, но не иска да затъне в тонове хартия. Освен това страхът от отчитане, бумащина, изплащане на заплати на служителите и други подобни правят така, че да стреснат много от хората, решили да упражняват фирмена дейност.

Клиент - Банка - подробности за украински граждани, желаещи да отворят сметка в българска финансова институция

Както всички знаете, фирма без фирмена сметка в банка е невъзможно да има! Специфични са изискванията към чуждестранните граждани.

Ние, от Беден Богат смятаме, че за предприемачи от Украйна тепърва ще се облекчават условията за откриване на фирмена сметка, като едно от основните правила ще бъде именно документ за пребиваване в страната ни.

Добрият счетоводител, който наемете, ще разясни в детайли всички подробности, касаещи финансовата част.

Интернет и ИТ технологиите дадоха на бизнеса такава удобна "притурка" като клиент-банка. Каквато и да е банката, в която предприемачът открива разплащателна сметка, той винаги предоставя възможност за клиент-банка, тоест дистанционно управление на сметката си и съответно плащания.

За да получите достъп до управление на сметка в банка, е достатъчно да издадете електронен ключов сертификат в нейната система, към който "прилепва" цифровия подпис на счетоводителя и директора на предприятието. 

Периодично отчитане и внасяне на ДДС

За платците на ДДС е невъзможно без платени услуги на трети страни. Регистрацията на данъчни фактури  изисква услуги, чрез които се извършва регистрацията на ДДС в регистъра. 

Опитните счетоводители обаче често предпочитат да използват софтуерни решения. Ако искате сами да опитате даден софтуер, можете да разгледате Sonata или ArtZvit, които предлагат добри счетоводни услуги.

Но, каквото и софтуерно решение да използвате, без опит в счетоводството, без счетоводител, сте обречени на много мъки, страдания и четене. Ще трябва да се преквалифицирате и да следите всяка една промяна.

Към кой счетоводител да се обърнете, ако сте украинец, решил да упражнява търговска дейност в Русе, или в друг български град?

Изключително добри отзиви има към компанията Счетоводни услуги Русе ЕООД, за която компания споменахме по-горе.
Много е важно да попаднете на точните хора, на фирма, която знае спецификата на Украйна, на бизнесът там, за да може бързо да Ви внедри в нашата обстановка.

Финални думи

Наситина е важно да изберете добър счетоводител за украинец, тъй като не всеки знае какви са законите, изискванията и други детайли, касаещи емигранти, пристигнали у нас, поради една или друга причина.
Затова Ви предлагаме да направите запитване за счетоводно обслужване, възползвайки се тази компания, за която писахме по-горе.

За бърз контакт с представител на фирмата, искане на оферта, както и детайли, касаещи услугите, които предлагат, можете да ползвате следните данни за обратна връзка:

Контакт със „Счетоводни услуги Русе” ЕООД

Адрес:гр.Русе, 7000, ул.Капитан Лейтенант Евстати Винаров 10, офис 83

GPS:  N 43.84520588233245   E  25.94574809074402

Телефон: 082507275

Мобилни: 0898320718, 0888475603

Ел.поща: ruse @accountingservices.pro



No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.