Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Рекламни тениски и техните предимства за брандиране

Рекламни тениски - предимства за брандиране Всеки специалист по маркетинг, ще Ви каже: Важно е да участвате във всеки сегмент на рекламтата,...


Рекламни тениски - предимства за брандиране

Всеки специалист по маркетинг, ще Ви каже: Важно е да участвате във всеки сегмент на рекламтата, за да можете да се радвате на успешна кампания.
Това, предполагам, че и Вие ще го потвърдите.
В днешната статия Ви представяме възможност за реклама, поръчвайки си рекламни тениски с надписи. Приятно четене...

Промо тениски

Тениските с модерни кройки дължат успеха си като рекламно пространство на хармоничното интегриране на изображенията в цялостния им дизайн. Модерната тениска е с контрастни гарнитури, изрезки с фестон, втален силует и т.н. Логото, което пасва на дизайна на продукта, прави ярките детайли на дизайна му изпъкващи и ги подчертава благоприятно. Такива елементи от гардероба са популярни сред ценителите на модните дрехи и стават любими в ежедневния гардероб на собствениците. Това означава, че логото ще се показва на различни аудитории максимален брой пъти.

Уловете нови аудитории и привлечете вниманието към вашата марка с този ефективен маркетингов инструмент.

Бели тениски на едро

Белите тениски са идеални за щампи. Това е най-простият и икономичен начин за реклама, с помощта на който се формира широко рекламно поле. Белите текстилни изделия, които нямат надпис, ви позволяват да прилагате всякакви щампи с помощта на всяка технология навсякъде върху продукта. Белият цвят по подразбиране е единственият подходящ за създаване на рекламно послание при печат. При цветни този субстрат трябва да се нанесе допълнително.


Тениски за директен печат

Директният печат с мастила на водна основа е най-ефективен при нанасяне на текстура без власинки и прилепва сигурно към гладки тъкани. Практиката показа кои продукти ви позволяват да прилагате изображения с най-високо качество на мастиленоструйни принтери от индустриален тип. Тези продукти са чудесни за брандиране по други начини. За по-добро възпроизвеждане на детайли и тонове  се използва DTG технология за печат на водна основа.

Поло ризи - тениски с яка

Най-добрият начин да представите продукти и услуги във възможно най-добра светлина е да 

Тениски с яка, но и  с лого

Брандирането на поло ризи се извършва с помощта на технологии за бродерия и копринен печат. Леко, гладко трико е идеално за копринен печат. Плътните модели са лесно маркирани и изглеждат добре с бродирани изображения. Най-новите технологии придават на продукта уникален клубен чар. Препоръчително е да се погрижите за корпоративно и марково облекло предварително, преди началото на събитието.

А ето и предимствата на този  тип рекламни продукти

Предимства от рекламиране чрез тениски:

  • Изгодна първоначална инвестиция.
  • Дълготраен ефект.
  • Достъпност.
  • Бърза изработка.

Финални думи, касаещи рекламните тениски, като метод за рекламиране на даден бизнес

Точното съответствие с фирмената цветова палитра и евентуални промени в кройката на продуктите също се договарят предварително. Индивидуални характеристики могат да бъдат придадени на всяко облекло, брандирано в нашите технически съоръжения.
Определено си струва да се възползвате от всеки начин за привличане на аудитория, дори и чрез рекламни тениски

За нас ще бъде радост, ако споделите с приятели тази статия!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.