Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Пълна гама осветление, в това число и елементи, за индустриални помещения

Ако сте управител на ферма, на плантация, или на друг тип хале, производствен цех, то тогава трябва да помислите сериозно за качественото и ...


Ако сте управител на ферма, на плантация, или на друг тип хале, производствен цех, то тогава трябва да помислите сериозно за качественото и надеждно осветление.

Днес, ние, екипът на BedenBogat.com Ви представяме една надеждна компания, която може да Ви подсигури качествени продукти за бизнеса, а именно компанията Итроникс.

В прилежен и добър каталог ще откриете продукти, някои от които:

- Осветление и осветителни тела.

- Ключове за контакти.

- Електрически табла.

- Всякакви кабели и проводници.

- Кутии и аксесоари.

- UPS системи.

- Системи за видеонаблюдение.

- Много други.


Няма как да пропуснем да споделим, че някои от сериите ключове и контакти разполагат с антибактериално покритие, което означава, че покриват редица стандарти, екологични са и с дълъг експлоатационен живот.

Нещо повече, контактите и ключовете са устойчиви на UV лъчи, както и не се надраскват лесно, т.е. устойчиви на надраскване са. 


Естествено, това са само малко от полезните и добри качества на контактите и ключовете. А те наистина са много, повярвайте ни на това! 


Като например контакти Шуко с USB зарядни, един продукт с три механизма (попитайте представител на компанията за подробности за този продукт)...



Итроникс  ЕООД - фирма, която спазва своите обещания, компания, която е социално отговорна, работеща в хармония с пазарните условия, фирма, отличаваща се с високо ниво на лоялност, коректност и гъвкавост.


В случай, че се нуждаете от продукти, изброени по-горе, или пък имате нужда от  електроматериали – електрически ключове, контакти, осветление, кабели, кабелни скари, кабелни канали, кутии, ел. табла, електро апаратура, тръби и други, от водещи европейски производители, то тогава можете да разчитате на Итроникс ЕООД.

Сигурно сте чували поговорката: "Който купува евтино, купува два пъти!"... Какво се има предвид? Има се предвид това, че ако купите възможно най-евтини материали, може да се наложи да ги подмените, вече установявайки, че качеството струва пари! Не искаме да ви плашим с това твърдение, тъй като цените не са космически и в Итроникс, но трябва да знаете, че когато се касае за електроматериали, пари не се щадят! 

И все пак, фирмата предлага 100% ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО!  Компанията е представител на водещи европейски производители, което гарантира безкомпромисно качество при всяка доставка.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.