Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Подходящи цветове за кухня 2023

Изборът на цветове за кухнята може да ви се струва непосилна задача. Кухнята е пространство, което цялото семейство използва всеки ден и не ...


Изборът на цветове за кухнята може да ви се струва непосилна задача. Кухнята е пространство, което цялото семейство използва всеки ден и не се променя толкова лесно, като спалнята или хола, които обикновено могат да бъдат декорирани или пребоядисани за няколко часа. В кухнята шкафовете, стените, плотовете, уредите, подовите настилки и плочките за гръб се обединяват, за да образуват сплотена палитра, така че изборът ви на цвят носи известна отговорност.

Не всеки път, когато навлизат новите модни тенденции е необходимо да се впускате в ремоделиране и къртене на кухня , има някои тенденции в цветовете на кухнята, на които можете да се доверите и да сте сигурни, че ще се  задържат дълго време в списанията за интериорен дизайн.

Зелено, вдъхновено от природата – зеленото е задължителната цветова тенденция, независимо от неговия нюанс. Тъй като зеленото се среща в природата, това е безопасен и вечен цвят, който винаги ще бъде на мода. Някои зелени детайли могат да придадат винтидж вид, докато други имат по-модерна привлекателност.

Строго черно – черното определено си проправя път в кухнята през 2023 г. Използвайте смелия цвят за декорация на само някои елементи, не пребоядисвайте изцяло кухнята си черна. Или помислете за затъмняване на долните шкафове, като запазите горните светли. Използването на черно като акцент изисква по-малко ангажимент, но все пак прави изявление.

Сиво – Сивото се превръща в класика, приглушените нюанси на сивото са много популярни. Тъй като хората търсят неутрални цветове, които се чувстват по-скоро уютни, отколкото дръзки. Топлите сиви нюанси предлагат повече дълбочина от чисто бялото.

Жълто – жълтото е дързък цвят, който лека-полека си проправя път във все повече кухни. И не говорим за неоново жълто, което ще ви заслепява, а за мек нюанс, който само ще подчертава перфектната ви кухня. Някой избират жълти шкафчета, те са твърде ангажиращи, затова е вариант да добавите жълто чрез тапети или различни тъкани. Защо не сложите жълти пердета?

Експериментирайте с цветовете. Не се страхувайте да изпробвате различни варианти. Защото е нужно само малко усилие и няколко слоя боя, а ако пак решите да правите тотално преобразяване на вашата кухня, то но се колебайте, а се свържете с Kyrti.com - фирма за кърти чисти извозва , с които ремонта ще мине изключително лесно и бързо.

 

 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.