Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Магия 2004 ЕООД - изкупуване на сини сливи

Оформлението на печеливш бизнес без инвестиции Много хора смятат, че намирането на работа на непълен работен ден в селските райони не е толк...

Оформлението на печеливш бизнес без инвестиции

Много хора смятат, че намирането на работа на непълен работен ден в селските райони не е толкова лесно. Някои жители на села и по-малки населени места,  обаче успяват да спечелят добри пари от собствената си земя. Достатъчно е да миате желание да работите и да печелите от вашата професия. Например, компанията Магия 2004 ЕООД специализира в търговията, сушенето и предлагането на сини сливи. При правилна  грижа, при добро възнаграждение на служителите, нещата в този отрасъл могат да се получат. Това е така и при компанията, която се стреми да ангажира местното население, наемайки служители за обработка на сини сливи, а и не само. 

Засаждане на сливова градина


В парцела растат 12 възрастни сливови дървета. Тъй като ги засадихме вече много, не помним името на сорта. Не искахме да се занимаваме с градинарство, затова решихме да отгледаме голяма градина. Те дадоха предпочитание на тази конкретна култура поради простата причина, че е лесно да се грижи за нея. Преди засаждането на разсада подготвихме необходимия брой дупки с дълбочина 50 см. За да могат сливовите дървета да се вкоренят добре и да започнат да растат бързо, във всяка дупка беше добавена кофа с хумус. Не сме добавяли минерални торове.

Много начинаещи градинари не знаят, че преди засаждането на разсад земята трябва да бъде оплодена. Следователно те са изправени пред основния проблем - младите дървета или растат много бавно, или изобщо не растат. За да не се сблъскате с подобни трудности, торовете трябва да се прилагат безпроблемно.

За да се предотврати счупването на разсада от силни пориви на вятъра, към всеки беше прикрепен дървен кол, след което те бяха покрити със земя. На последния етап всички млади дървета се изсипват обилно с вода и също леко се издърпват от стволовете: това се прави, за да могат корените да се изправят. По принцип нямаше значителни трудности в тази работа.

И така, ако и вие решите да отглеждате сини сливи ,трябва да знаете, че можете да ги продадете на Магия 2004 ЕООД - фирма, която може да бъде ваш надежден партньор!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.