Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Evernote - неговите предимства

  Evernote представлява мениджър за синхронизиране на вашите бележки. Можете да създавате и редактирате бележки през всеки компютър с инстал...

 

Evernote представлява мениджър за синхронизиране на вашите бележки. Можете да създавате и редактирате бележки през всеки компютър с инсталиран уеб браузър и през някои видове мобилни телефони. Можете да запазвате снимки, уеб страници, гласови записи, текст, като цяло, каквото искате.

Това, което е наистина удобно е, че когато направите снимка на ръкописна бележка (ако приемем, че изобщо е четлива), Evernote автоматично ще разпознае текста и ще го запази в отделен файл. Да речем, че по време на среща сте си направили бележки на хартия, които по-късно можете да ви бъдат полезни. Хартията може лесно да се загуби, но Evernote ще запази всичките ви бележки. Направете снимка на вашите бележки и след това просто ги качете в Evernote. След това те няма да ходят никъде от вас.

Evernote също може да ви помогне да управлявате разходите си и да спестите пари и време.

Използвайте го, за да контролирате разходите си по време на пътуване. Когато пътуваме, често харчим много пари и след това не можем да си спомним за какво е отишла тази или онази сума. Evernote ще ви спести от дългите изчисления.

Запишете цените на едни и същи стоки в различни магазини, за да можете по-късно да ги сравните и да направите покупка там, където е по-евтино.

Записвайте потенциалните инвестиционни възможности. Често четейки реклами или статия във вестник за възможността да инвестирате пари изгодно, нямате достатъчно време, за да разберете веднага всичко в детайли. Използвайте Evernote, за да го планирате за по-късно.

Използвайте Evernote във вашата библиотека, за да записвате важна информация. Защо да носите лаптоп със себе си, когато можете да правите необходимите бележки в Evernote!

Запишете идеи за подарък за рожден ден за семейството и приятелите. Често не знаем какво да им подарим за рождения ден и, колкото и да е странно, добри идеи изникват изведнъж. Evernote ви помага да ги запомните.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.