Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Избор на подарък за Нова година

Новата 2023 година чука на вратата ни!  Време е да помислите за подарък. Какво да закупим за семеен подарък? Какво да подарим на колеги, на ...



Новата 2023 година чука на вратата ни!  Време е да помислите за подарък.

Какво да закупим за семеен подарък? Какво да подарим на колеги, на приятели, на роднини?

Представяме Ви няколко интересни идеи, от които да черпите вдъхновение! Приятно четене ...


Предложение #1 - Картини за рисуване по номера

През последните месеци, абсолютен хит за желаещите да рисуват са именно картините по номера. Благодарение на създадена номерация с бои, лесно можете да създадете картина, като единствено се иска да бъдете търпеливи и старателни.

Подобен комплект за подаряване е актуален, подходящ както за жени, така и за мъже, дори и за деца, въобще чудесно предложение за подарък за новата 2023 година.

Ако изберете картини по номера, то гарантираме, че ще подарите нещо, което ще се използва, а няма да трупа прах, т.е. няма да попадне в категорията подаръци, познати като НЕНУЖНИ.


Предложение #2 - Ръчна изработка на сувенир, аксесоар, гривна

Ако персонализирате нещо, и го подарите на любим човек, то то ще донесе до много  положителни емоции.
Персонализираните подаръци имат изключително въздействащ ефект, подходящи са за дами и господа, търсещи нещо уникално, креативно.
Персоналният сувенир може да бъде колие, ключодържател, гривна, друг тип, сходен на предходните.

Предложение #3 - Коледно дърво от сукуленти


Модната тенденция на 2022 г. е сукулентно дърво, което ще запази свеж и празничен вид за дълго време. Такава алтернатива на живо или дори изкуствено коледно дърво със сигурност ще се хареса на тези, които се грижат за околната среда. Всъщност днес за много предмети от бита има еко-заместители.

Предложение #4 - Плетен подарък

Плетени подаръци за новата година, те могат да бъдат шапка, ръкавици, шал, елек, пуловер.
Плетивата винаги се свързват с любов и грижа. Ако знаете как да плетете или плетете на една кука, можете да плетете уютен шал или одеяло със собствените си ръце.

Последното предложение #5 - Фигурка, изработена от филц

Сладко и меко биче, направено от филц със собствените си ръце, със сигурност ще зарадва вашите близки и ще им донесе щастие през Новата 2023 година. Вижте снимки на идеи и модели за правене на бик със собствените си ръце.




И така, по-горе Ви представихме пет креативни решения за подарък, неща, които се отличават от традиционните и до болка познати такива, идеи, които ще ви вдъхновят! Желаем Ви приятно изкарване на Коледните и Новогодишни празници и очакваме да споделите с нас какво сте подарили на близките си!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.