Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

6 грешни начина да пестите пари

  1. Разчитате  на силата на волята всеки месец   На теория всичко изглежда просто: спестете X лев за Y месеца и финансовата цел ще бъде пос...


 

1. Разчитате  на силата на волята всеки месец 

На теория всичко изглежда просто: спестете X лев за Y месеца и финансовата цел ще бъде постигната. Всичко, което трябва да направите, е да превеждате определена сума в спестовна сметка всеки месец. Но ако вече сте опитали този подход, тогава знаете какво обикновено се случва след това - животът. Има непланирани разходи, неотложни разходи и непредвидени ситуации. 

2. Винаги купувате най-евтиното  

В дългосрочен план такива покупки, напротив, се оказват по-скъпи. Не забравяйте, че качественият артикул ще ви издържи по-дълго. Например евтините обувки бързо ще се износят и ще загубят външния си вид, докато скъпите обувки, с правилна грижа, ще ви радват много години. Така че бъдете умни относно спестяванията си, като търсите сделките, които имат най-голям смисъл в дългосрочен план. И не се поддавайте на триковете на търговците: ако даден продукт има отстъпка, това само по себе си не означава, че ще бъде изгодна покупка за вас.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.