Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Как да накарате едно момиче да бъде сексуалноинтензивно и да ви желае

Сексуалното напрежение е нещо като любовна игра, но частично или напълно без физически контакт. Това е чувство, което буквално нажежава въз...


Сексуалното напрежение е нещо като любовна игра, но частично или напълно без физически контакт. Това е чувство, което буквално нажежава въздуха между двама души, които са привлечени един от друг. Флиртът по някакъв начин също е елемент, който предизвиква сексуално напрежение, макар и не на високо ниво. Интересно е също, че сексуалното напрежение може да бъде несъзнателно, както за единия, така и за двамата, което причинява неразбиране на тези приятни емоции в опит да я разгадаете ги. Ако искате да създадете сексуално напрежение в момиче, като го накаратеда Ви желае, има няколко изпитани във времето начина. Разбира се, не всеки от тях ще работи, защото всички момичета са различни, така че експериментирайте.


Използвайте скрит зрителен контакт

За да покажете на човек, че не сте безразличен и интересен, трябва да погледнете в очите. Но в случай на сексуално напрежение човек не може да бъде толкова очевиден. За да предизвикате интерес, внимателно я погледнете, когато не гледа във вашата посока. Най-добре е да направите това тогава в случаите, когато лицето й е в профил, за да може да усети погледа върху себе си. Когато тя се обърне, погледнете настрани. Ако ви хванат да играете тази игра, усмихнете се и погледнете настрани. Това ще накара момичето да мисли по положителен начин за това, което ви е на ум.

Правете сексуални комплименти



Разбира се, говорим за ситуация, в която се създава сексуално напрежение между хора, които имат взаимни чувства един към друг. Ако някое момиче днес изглежда по-секси от обикновено, не се колебайте да  уведомите. Основното е да изясните, че й се възхищавате сексуално. В същото време комплиментът трябва само отдалечено да загатва за еротични нюанси, а не да говори директно. Именно това подценяване ще разпали сексуалното напрежение в нея.

Правилно нарушаване на нейното лично пространство 

Често казваме, че е невъзможно да се наруши личното пространство. Ето същата история, но това правило може да бъде нарушено в един случай: ако и двамата чувстват един към друг нещо повече от просто приятелство. Когато сексуалното напрежение започне да нараства между вас, можете да се приближите до нея, така че да можете практически да я докоснете. Това може да стане в претъпкан асансьор, на път за вкъщи в градския транспорт, на планова среща преди работа и т.н. Предимството на такова „нарушаване“ на личното пространство е, че за разлика от пълния физически контакт, няма да има освобождаване на напрежението, то ще нараства всяка секунда. И това е по някакъв начин дори по-приятно от физическото общуване ...



Правете продължителни докосвания

Физическият контакт също може да предизвика сексуално напрежение, въпреки привидната очевидност на действието. Освен това разликата между нормалното докосване, като ръкостискане, и това, което е опит за предизвикване на сексуално напрежение, се проявява в стила на контакта и продължителността. Например, ако тя ви помоли да помогнете със компютърd, можете да поставите ръката си върху нейната, която от своя страна лежи върху мишката . Ако е предизвикало негативна реакция, можете да се извините и да кажете, че не сте забелязали. Когато създавате сексуално напрежение между вас, опитайте се да използвате продължителни докосвания по-често, особено ако тя разбира правилата на играта и също използва подобни тактики. Основното е, че това не трябва да е очевидно, а, така да се каже, случайно докосване на ръката, рамото или друга част на тялото като част от приличието.



Нека тя, сякаш случайно, види това, което обикновено е скрито от очите. 

Покажете част от тялото си, например бицепсите, или коремните мускули!  Говорим за нещо по-малко очевидни, но също секси. Например много момичета харесват вида на стегната преса. Можете небрежно да го демонстрирате, например като се разтегнете, така че тениската да се повдигне малко и да демонстрирате кубчетата, ако имате такива. Ако не, нормалният мъжки корем възбужда жените по същия начин, по който мъжете се възбуждат от вида на женския корем.


Използвайте хитра целувка за довиждане

Нека си представим, че и двамата се харесвате и я изпращате след първата среща. Наистина искате да я целунете по устните, но ако искате да създадете сексуално напрежение и в същото време да не покажете, че в този момент можете да изскочите от панталоните си на бегом,тогава можете да а използвате техниката на "хита" целувка. Изводът е, че когато се сбогувате, я целувате по бузата, но много близо до ръба на устната или ушната мида. Така сякаш просто искахте да целунете бузата, но „случайно“ пропуснахте и се доближихте до една от ерогенните зони на лицето си. 

Съсредоточете се върху нещата, които я възбуждат

Всеки има нещо, което го възбужда, освен очевидните сексуални характеристики. Това, например, е напомпаната преса, вече спомената по-горе, широки рамене и така нататък. Тук дори можете да направите без открита демонстрация, основното е да фокусирате вниманието правилно. Например, знаете, че тя се възхищава на умерено тонизирани бицепси. Докато говорите с нея, можете нежно да погалите ръката или рамото си, така че да изглежда естествено, но в същото време да привлече вниманието й. Виждайки част от тялото, елемент от облеклото или друго нещо, което я възбужда, тя, ако вече има сексуално напрежение между вас, постоянно ще мисли за нея.



Намалете звука на гласа си и го забавете 

Много момчета подценяват силата на гласа си и ефекта му върху момичетата. Те бърборят така, че да могат да уловят само същността на казаното, а не отделни думи. Разбираме, че е въпрос на вълнение, но се опитайте да го успокоите. Най-вече момичетата са очаровани от спокоен глас, който тече в бавно темпо като музика. В същото време тонът на гласа може да се понижи, правейки го по-дълбок, което ще засили ефекта на очарованието. Между другото, ако сте с момиче на достатъчно шумно място, този хитър трик ще ви позволи да я „придърпате“ по-близо до себе си, така че да чуе по-добре какво се казва.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.