Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Подарък за сватба: Идеи и вдъхновение, както и съвети за това как да намерим идеалния сватбен подарък

И вие ли сте сред повечето, които изпадат в паника, когато дойде времето за търсене на подарък за предстоящо сватбено тържество? Е, спокойно...



И вие ли сте сред повечето, които изпадат в паника, когато дойде времето за търсене на подарък за предстоящо сватбено тържество? Е, спокойно ... Представяме Ви една полезна статия, която ще Ви вдъхнови ...

Сватбата е специален момент в живота на влюбените двойки и за много хора изборът на подарък за това събитие може да бъде предизвикателство. Ако искате да избягате от обичайните подаръци като чинии, чаши и домакински принадлежности, може да разгледате някои оригинални идеи, които ще направят подаръка ви незабравим и уникален.

Персонализирано сватбено лого

Разгледайте възможността да създадете уникално сватбено лого за младоженците. Това лого може да бъде използвано за покани, декорации и други елементи на сватбата. Подарете им гравиран или изобразен върху предмет, който могат да запазят като спомен от този специален ден.

Преживяване за двама

Дарете им незабравима преживяване заедно, което да им помогне да създадат спомени. Това може да бъде романтична екскурзия, балонен полет, урок по готварство или дори абонамент за месечни изненади като кутия с вкусотии, книги или козметика.

Фотографска сесия

Защо не подарите на младоженците професионална фотографска сесия? Това е чудесен начин да запечатат спомените от техния сватбен ден и да създадат красиви снимки, които ще им остават за дълго време. Можете да им предложите ваучер за фотосесия или да арендирате фотограф за деня на сватбата. 


Кулинарно преживяване

За любителите на храната, подарете им кулинарно преживяване. 

Кулинарно преживяване: За любителите на храната, подарете им кулинарно преживяване. Можете да им подарите ваучер за романтична вечеря в изискан ресторант или дори да наемете професионален готвач, който да приготви специална вечеря в тяхното собствено домашно пространство. Алтернативно, можете да организирате кулинарен курс за двамата, където да научат нови рецепти и техники за готвене.

Индивидуално изработен подарък

Нещо напълно уникално и персонализирано е винаги хубаво решение. Разгледайте опциите за изработка на специално създаден подарък, който отразява интересите и стиловете на младоженците. Това може да бъде изработен с ръка предмет като украшение за дома, уникатен керамичен съд или дори картинна репродукция на техния любим художник.

Абонамент за специално списание или клуб

За непрекъсната радост и вдъхновение, можете да подарите на младоженците абонамент за специализирано списание или членство в клуб, свързан с техните интереси. Това може да бъде списание за пътувания, винен клуб, кулинарен курс или дори абонамент за занимания като йога или танци.

Финансов подарък за бъдещето

Ако младоженците имат специална цел или мечта, можете да им помогнете да я осъществят, като подарите финансова сума за бъдещето им. Това може да бъде фонд за пътуване, първоначален внос за нов дом, инвестиция в бъдещ бизнес или дори спестявания за детето, което плануват да имат. Може дори да бъде акаунт - сметка с биткойн, например.

Кутия със спомени

Създайте специална кутия, пълна със спомени от двете семейства и общи преживявания с младоженците. Можете да включите снимки, писма и други сходни.

Специално изработен подарък за дома

Разгледайте възможностите за изработка на уникален предмет за дома на младоженците. Това може да бъде ръчно изработена мебел, артистична светлина или дори персонализирана табела с техните имена и дата на сватбата. Този подарък ще им припомни за специалния ден и ще превърне техния дом в уютно и персонализирано пространство.

Уникално изживяване в спа или уелнес център

Подарете на младоженците релаксираща почивка в спа или уелнес център. Това може да бъде пълен ден на релакс с масажи, терапии за лице и тяло, сауни и хидротерапия. Подарете им възможността да се насладят на спокойствието и хармонията в специален ден. Например, много често българи споделят снимки от Румъния, плажът Терме - защо не помислите за подобно решение - ваучер за посещение на този спа център, който е сравнително близо до България?

Подарък за бъдещите малки обитатели на дома - именно бъдещите деца на най-новото семейство

Ако младоженците плануват да имат деца, подарете им нещо специално за тази нова глава от техния живот. Можете да изберете красива бебешка количка, пълна със забавни и полезни аксесоари за бебето, като пелени, играчки или облекла. Алтернативно, можете да им подарите кутия за спомени на бебето, където те да могат да съхраняват първата играчка, снимка или бебешки артикул.

Комплект за романтични дати

Подарете на младоженците комплект за романтични дати, който ще им помогне да поддържат връзката си през брака. Включете ваучери за романтични вечери, билети за театър или концерт, или дори предложение за редовни сватбени дати, като пикник в парка или кулинарно изживяване в уютната обстановка на тяхния дом. Този подарък ще им помогне да се наслаждават на специални моменти заедно и да поддържат искрата в отношенията си.

Фотоалбум с празни страници

Подарете им фотоалбум с празни страници, където те могат да запазят специалните моменти от сватбения ден и всички бъдещи важни събития в техния брачен живот. 



Кутия с любовни писма

Направете подарък, който ще запази и подхранва любовта между младоженците. Създайте кутия с любовни писма, в които можете да напишете специални послания, пожелания и изрази на обич към другия. Те могат да отварят по едно писмо на определени дати или специални поводи и да се потопят в романтичните моменти, които споделят.

Искате ли още предложения за оригинален подарък за сватбено тържество?


Ето още някои идеи...

Абонамент за опити и изживявания


Подарете им абонамент за серия от различни опити и изживявания. Това може да включва майсторски  класове, винарски или коктейлни майсторски класове, уроци по танци или музика, сесии за фотография или дори представления и концерти. Те ще имат възможност да избират от разнообразие от активности и да се забавляват заедно, като създават нови спомени.

Пътешествие във времето


Направете подарък, който ще ги отведе на пътешествие във времето до момента на техните срещи и запознанство. Съберете снимки, писма, бележки и други спомени от тяхната обща история и създайте красива колажна рамка или албум.

Билети за специално събитие


Подарете им билети за специално събитие, което знаят, че биха обожавали да посетят. Това може да бъде концерт на техни любими изпълнители, театрална постановка, спортно събитие или дори фестивал. Изберете нещо, което съответства на техния вкус и интереси и което ще им донесе радост и вълнение. Не е лишено от логика да помислите за концерт на изключителната Лили Иванова - на всеки неин концерт залите се пълнят на 100 %, а и има защо - тя наистина е уникална певица, певица с песни, от които няма да чуете нито една дума за разврат, простотия, отвратителни неща (които често се чуват от изгряващите звезди).

Курс по танци за двама


Подарете им курс по танци за двама, който ще ги научи да се движат с грация и синхронност на танцовия паркет. Това ще бъде забавен и романтичен начин да прекарат времето си заедно, като същевременно развиват нови умения и създават специални моменти. Независимо дали става въпрос за валс, салса или друг стил, те ще се забавляват и се свързват през танца.

За финал, една шега, ако ни разрешите ...


Можете да подарите клаксон...

Клаксон, понеже това е последното нещо което предупреждава за бетсвието! :)


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.