Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Angel и A*Men - вкусните аромати за жени и мъже от Thierry Mugler

  Френският моден дизайнер и фотограф Thierry Mugler печели световна популярност през втората половина на миналия век. Неговото професионалн...

 

Френският моден дизайнер и фотограф Thierry Mugler печели световна популярност през втората половина на миналия век. Неговото професионално развитие започва още на 14-годишна възраст, а първата собствена колекция дамски облекла той представя през 1973 година. Пет години по-късно Mugler открива първия си бутик в Париж, лансира на пазара и колекция за мъже. Стилът на Thierry Mugler е забележителен и неподражаем, отличава се с фантастични елементи и футуристични форми.

Определят Thierry Mugler като родоначалник на гурме парфюмерията

Първото ухание на Mugler е лансирано през 1992 година. Angel е истинско явление в ароматния свят със сладките си, вкусни и кулинарни нотки. Първият гурме парфюм в историята е един от бестселърите на Thierry Mugler и до днес. Включен е в Залата на славата на наградите FIFI през 2007 г. Ароматната концепция на Angel е проектирана за Mugler от Оливие Кресп и Ив дьо Кирин. Кехлибарено-ваниловото гурме ухание за жени на Thierry Mugler се открива с нотки захарен памук, кокос, касис, пъпеш, жасмин, бергамот, ананас и мандарина. В сърцевината пулсира вкусно съчетание от мед, червени горски плодове, къпина, слива, кайсия, праскова, жасмин, орхидея, кимион, индийско орехче, роза и лилия. Базовият акорд е преплел пачули, шоколад, карамел, ванилия, боб Тонка, кехлибар, мускус и сандалово дърво. 

През следващите години са представени още много ароматни вариации на емблематичния Angel на Thierry Mugler. Водещ при всички тях е вкусният, чувствен и завладяващ гурме акцент. 

Mugler лансира първия си мъжки аромат през 1996 г.

Това е емблематичният A*Men от Thierry Mugler. Той също е белязан от забележителната ярка звезда, превърнала се в символ на дебютното ухание на Mugler - Angel. Кехлибарено-дървесният аромат за мъже на Thierry Mugler - A*Men е проектиран от Jacques Huclier. Първоначално впечатление за уханието създава свежият полъх от мента и лавандула, съчетан с плодови, пикантни и зелени нотки. В сърцевината са комбинирани уханни акценти от карамел, пачули, мед, мляко, кедър, жасмин и лилия. Финалният акорд от кафе, пачули, ванилия, боб Тонка, бензоин, кехлибар, сандалово дърво и мускус прави аромата дълготраен и запомнящ се. A*Men от Thierry Mugler е елегантен и мъжествен парфюм с изкусителен гурме характер. Флаконът е проектиран от самия Thierry Mugler. Също като дамското бижу на Mugler - Angel, A*Men също поставя началото на впечатляваща уханна линия, която привлича последователи от различни поколения. 

Вкусните аромати на Thierry Mugler са провокативни и секси

Уханията от линиите Angel и A*Men продължават да предизвикват страсти и вълнения с иновативните си композиции. Вкусните аромати на Mugler едновременно провокират спомени за отминали приятни мигове и насърчават жизнерадост и провокативна чувственост и в бъдеще. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.