Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Как да познаете, че сте в лоша връзка - 6 основни признака

6  признака, че сте затънали в лоша връзка Не всички връзки между момче и момиче водят до вечна любов, брак и щастлив съвместен живот. Ако с...


6  признака, че сте затънали в лоша връзка

Не всички връзки между момче и момиче водят до вечна любов, брак и щастлив съвместен живот. Ако сте успели да намерите този, в който сте напълно сигурни, можете само да се радвате. Но не всеки има такъв късмет. Със сигурност мнозина са трябвало да се справят с такъв етап на взаимоотношения, когато по-нататъшните перспективи изглеждат съмнителни, а партньорът е несигурен. Някой се справя с това и преминава на някакво ново ниво на отношения, някой веднага прекъсва всички нишки, които го свързват. За да не мислите дълго как да постъпите правилно (напуснете или останете), ние ви идентифицирахме 7 признака на стагнация в лоши отношения, които предполагат да продължите напред, но без партньора си. 

1. Хронично недоволство

И дори не става дума за секс, не е за него. Нормално е всяка двойка да се кара и да се кара няколко пъти в месеца. Може би вие и вашата приятелка се карате малко по-рядко или по-често - нищо страшно. Но ако става въпрос за ежедневни придирки, кавги, разправии и това се случва, защото не се чувствате много щастливи, тогава можете да се освободите.  Вие през цялото време не харесвате определени действия от страна на любимия ви, което поражда недоволство, което става хронично. И ако едно момиче не ви подхожда такъв, какъвто е, но по някаква причина все още не сте решили да скъсате връзките си, определено сте останали във връзка, която няма да доведе до нищо добро.

2. Соматизация 


Спомнете си как сте се чувствали малко преди връзката, по време на нея и сега. Не говорим за настроението ви, а за здравето. Ако беше здрав като бик, а сега постоянно се събуждаш сутрин толкова счупен, сякаш цяла нощ разтоварваш вагони, главата често те боли и като цяло от време на време изглежда, че се разпадаш, това означава, че вашите проблеми са именно във взаимоотношенията Тоест вашите негативни чувства и емоции, набързо заглушени конфликти, проблеми, които не са решени - всичко това се натрупва, излива се в различни рани по тялото ви. Това означава, че случващото се се възприема като нещо опасно и подобна реакция на тялото е едно от средствата за защита. Следователно опасността трябва да бъде изхвърлена. И колкото по-рано, толкова по-добре.

3. Постоянни мигове на стрес

Както се казва, трябва да се бориш за своето щастие. Някои двойки смятат тази фраза като призив за действие, започвайки борбата за правото да бъдат щастливи в този свят. Жаждата за спорове е продиктувана основно от нежеланието на партньорите да решават някои въпроси, които им носят дискомфорт. И всичко това заедно провокира човек към постоянен стрес, който бързо ще проникне в други области от живота му. Така че, ако случаят е такъв, време е да тръгваме.

4. Усещане на натиск


По-правилно е, когато в отношенията цари равенство и рационално разпределение на различни отговорности. При много двойки обаче връзките преливат в симбиоза на мениджъра и контролираното, което не е много здравословно. И никой от мъжете не е имунизиран от факта, че приятелката му лесно може да се превърне в манипулатор.

5. Мисли за други жени 


Отново не говорим за сексуални фантазии. Един от признаците, че сте заседнали във връзка, която не върви добре, е да мислите за други жени. Същото важи и за жените. Ако постоянно мислите за друг мъж, то тогава нещо не е наред във взаимоотношенията Ви.

6. Ако се чувствате самотен


Когато връзката Ви стартира, вие си спомняте онова чувство на постоянна еуфория и щастие, което живееше във вас. Но след известно време то бе заменено от чувство на самота, въпреки факта, че не сте сами. Това може да се дължи на факта, че в даден момент между вас и вашата жена е имало емоционална пропаст, която не сте могли да забележите и премахнете навреме.


В статията са ползвани ресурси от сайта Бро Дюд, а снимката е ползвана от psyfiles ru

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.