Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Онлайн счетоводно обслужване - предимства и недостатъци

Какво представлява онлайн счетоводството? Интернет (онлайн) счетоводството се смята за  иновационна, изцяло уеб-базиранa счетоводна услуга, ...

Какво представлява онлайн счетоводството? Интернет (онлайн) счетоводството се смята за  иновационна, изцяло уеб-базиранa счетоводна услуга, даваща възможност за онлайн осчетоводяване и електронно архивиране на документи. Всичко се случва по отдалечен начин, в бързи срокове.

Счетоводните документи и данъчната отчетност са това, което плаши и натоварва много предприемачи. Няма достатъчно време и знания, за да намалите дебита с кредит сами. Намирането на специалист, който да се заеме с изготвянето на данъчни и счетоводни отчети не е лесно и понякога може да излезне доста скъпо. Използването на модерни счетоводни кантори, фирми, предлагащи онлайн счетоводство, днес е все по-предпочитано, именно поради мобилността и гъвкавостта, която Интернет предлага.

Какви услуги предлагат фирмите, опериращи онлайн?


Нека да поговорим за това какво предлагат подобни фирми, за тънкостите и нюансите на тяхното използване, както и да разгледаме компании, които са готови да започнат работа  с Вашата фирма още днес..

Онлайн счетоводството е подходящо за току-що стартирали предприятия, за малки и средни фирми, за собственици на фирми, които се намират в дадено населено място, в готовност да поднесат разписани документи в съответната институция.

Съществуват много приложения, които позволяват счетоводно обслужване, но ние, екипът на Беден Богат Ком Ви съветваме да избягвате софтуер за счетоводство.

Ще Ви кажем и защо ...

Причината се крие в това, че опитен счетоводител трябва да прегледа документите, да вникне в материята... Все неща, които софтуел и алгоритъм трудно може да предвиди и разреши, при специфична ситуация, например.

Ако сте управител на компания под  100 работници, то тогава онлайн счетоводството е удачно решение за Вас.

Например, ако в София Ви искат месечна цена от няколко хиляди евро за счетоводно обслужване, то фирма, която е базирана в град Русе, например, може да Ви предложи четири пъти по-изгодна цена, като счетоводното обслужване се осъществява посредством Интернет.

Естествено, това е само пример. Днес, по време на инфлация и криза всеки търси по-изгодното.

Бъдете смели и опитайте с онлайн счетоводство.

Бъдете в крак с тенденциите и модерни.

Нещо повече, по време на Пандемията, директният контакт гарантира една идея по-голяма сигурност за Вашето здраве. Когато всичко се случва онлайн, здравето на Вас и Вашите служиели се смята, че не е застрашено от разпространението на заразата.

Предимства на онлайн счетоводството

За да е по-отчетливо и да разберете смисъла на онлайн счетоводството Ви представяме предимства на този тип обслужване:

  • По-изгодни предложения
  • Мобилност и гъвкавост
  • По-защитена работна среда
  • Изключително бърза реакция
  • Справяне със специфични счетоводни казуси
  • Спестяват се много пари и време
  • Консултацията става много удобно, лесно и по всяко време на денонощието
  • Много други

Недостатъци на Интернет счетоводното обслужване:
  • Липсата на физически контакт, което означава, че в даден момент комуникацията може да бъде една идея по-затруднена.
  • Нуждата от електронен подпис, понякога и на пълномощно.
  • Други специфични.

Както сами можете да се уверите, онлайн счетоводството има своите предимства и сега е време да потърсите съдействие за разрешаване на сложни счетоводни казуси, или да наемете фирма, която да поеме Вашето счетоводство, но онлайн, по електронен път.

Недостатъци на Интернет счетоводното обслужване:

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.