Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Сувенир за благополучие и привличане на пари - дървото на парите

Днес, уважаеми читатели на Беден Богат, имаме специално предложение за Вас, а именно... Представяме Ви сувенир, чрез който се надяваме да ус...


Днес, уважаеми читатели на Беден Богат, имаме специално предложение за Вас, а именно...

Представяме Ви сувенир, чрез който се надяваме да успеете да привлечете повече пари, сувенир, чрез който да се мотивирате да повишите продукцията си, сувенир, който е израобет от парче метал, но по начин, по който ще впечатли Вас и Вашите бизнес партньори.

Продуктът можете да ползвате Вие, за Вас си, а можете да го закупите и за подарък на Ваш близък, приятел, познат, партньор.

Относно дървото на парите, то се счита за талисман, който привлича материалното благополучие в дома. Но много хора го отглеждат в домовете си единствено с декоративна цел.  Независимо от това дали желаете да го използвате като талисман или просто да се насладите на красотата му и в двата случая важат универсални правила. Тяхното спазване гарантира доброто развитие на растението и разгръщане на потенциалния ефект от неговите ползи.

Ето и самото предложение.

Ключодържател, който представлява дървото на парите, като на клоните му са накацали знаци за долари.

На една от снимките, показани по-долу ще видите как изглежда и задната страна на артикулът, а на останалите се вижда лицевата.

Продуктът може да бъде поръчан от онлайн магазин zaKluch com, както и от Сувенири БГ. 


А ето и снимки на ключодържателят:No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.