Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Как да започваме и завършваме деня?

Как да започнем и завършим деня - обясняваме най-общото Често чуваме различни съвети как да започнем деня си и какви сутрешни ритуали и нави...



Как да започнем и завършим деня - обясняваме най-общото

Често чуваме различни съвети как да започнем деня си и какви сутрешни ритуали и навици могат да ни помогнат да го направим особено продуктивен. И всички забравят за вечерните часове. Но те играят също толкова важна роля в човешкия живот. Това е идеалното време да се разхладите малко, да се отпуснете и да се настроите за добър, здравословен сън, за да се събудите свежи, весели и готови за нови предизвикателства сутрин. Ето няколко прости съвета как да завършите деня правилно.

Начало на деня

1. Случило ли се е нещо значимо от вчера вечерта?
Някои събития може да ви накарат да преосмислите плановете си за деня. Например, ще трябва да пренасрочите, ако вие или вашите близки се разболеете.

Просто не бързайте да проверявате имейла си. Помислете дали едно писмо наистина може да направи голяма промяна в деня ви. Преглеждайте само съобщения, пряко свързани с бизнеса, който сте планирали за сутринта, и не губете време да преглеждате цялата поща.

2. Какво трябва да се направи днес?
Прегледайте списъка си със задачи за деня. Допълнете или намалете според нуждите.

3. Откъде да започна точно сега?
Изберете една задача и се съсредоточете върху нея. По-добре е да направите едно нещо добре, отколкото три лошо.

Няколко съвета за правилното завършване на деня:


Вземете гореща вана или душ. Те в идеалния случай ще ви позволят да отпуснете уморените си мускули през деня. Какъвто и да е бил денят, винаги намирам десет минути за душ преди лягане. Помага да изчистя мислите ми, успокоява и облекчава умората. И след приемане на водни процедури винаги е лесно да заспите. Хладен душ е най-добрият начин да завършите деня с положителна нотка.
Изпийте чаша топло мляко. Ако преди лягане почувствате глад, тогава не бързайте към хладилника и напълнете стомаха си. Вместо това изпийте чаша топло нискомаслено мляко или кефир. Това ще задоволи глада ви и ще ви успокои, а е полезно и за стомаха.
Представете си какво ще се случи утре. Отнема десет минути и ви позволява да приключите днес и да се подготвите за утре. Опитайте се просто да легнете на леглото, затворете очи и се концентрирайте върху дишането си. След това помислете за ключовите събития и моменти, които ви очакват утре или скоро. Представете си ги от положителна страна, нека бъдат идеални във вашето въображение. Разбира се, това е просто самохипноза, която не гарантира, че всичко ще бъде така, както сте възнамерявали, но ще ви позволи да се настроите по правилния начин, който ще ви бъде полезен в бъдеще.
Направете план за утрешния ден. Съберете мислите си, вземете химикалка и запишете: а. Какво трябва да се направи? б. В какъв ред трябва да го направите? Това ще ви помогне да се отървете от ненужните мисли от главата си и ще ви позволи да спите спокойно, без да мислите за проблемите на утрешния ден. Запишете го и го забрави. Защо да се тревожите за това, което няма да се случи днес и на което вие, лежащи на леглото, не можете да повлияете по никакъв начин?

Правилното начало на сутринта


За да бъде денят успешен за вас, веднага станете от леглото на двата крака, а след това първата крачка трябва да бъде направена от левия крак.
Не можете да пеете преди закуска, в противен случай денят ще завърши за вас в сълзи.
Не яжте риба за закуска - каните неприятности.
Не давайте пари на заем сутрин - ще ги върнете насила.
Счупена чаша сутрин - за тежък ден.
Ако се измиете с разтопена вода на Свети празник сутрин, тогава красотата никога няма да ви напусне.
Трябва да обуете обувки с десния крак, така че пътят да е безпрепятствен.


Завършекът на деня




Преди да си легнете, трябва да кажете само добри думи, можете да слушате класическа музика, за да възстановите спокойствието.

В древни времена нашите предци са възстановявали биополето си по този начин, но самите те са създавали музика. Какво друго можете да кажете и направите преди лягане:

  • Понеделник - "Не изживях този ден напразно, щастлив съм."
  • Вторник – „Мир, доброта и справедливост с мен“. Не забравяйте да обърнете възглавницата от другата страна.
  • Сряда - "Здравей утре, този ден ще бъде мой."
  • Четвъртък - "Днес гори, утре е в мен." препоръчително е да прекарате вечерта в приятна компания и да им пожелаете успех във всичките им начинания.
  • Петък - нищо не трябва да се казва, ако до този ден сте направили всичко както трябва, късметът ще дойде сам.
  • Събота - "Станах (а) по-умен и по-мъдър." Трябва да заспите от дясната си страна и да мислите само за доброто.
  • Неделя - "Благодаря ви за изминалата седмица, аз съм най-щастливият човек." Трябва да спите по гръб, с ръце по тялото, за да изпълните аурата с положително.

Допълнителни условности

Спазването на специални правила също ще ви помогне да подобрите живота си:

  • По-добре е да почистите къщата сутрин, вечер можете да изметете цялото богатство от къщата.
  • След шест часа вечерта не трябва да изнасяте боклука - по това време се активират тъмните сили, с помощта на вашите неща злите хора могат да извършат ритуал.
  • Освен това едно пътуване до кофата за боклук късно вечерта ще зареди аурата с лоша енергия, а следващата седмица няма да бъде най-успешната.
  • Вечер нищо не може да се даде. Съседите, заедно със солта, могат да предадат своето благополучие и късмет. По-добре е да откажете исканията.
  • След залез слънце е нежелателно да се извършват манипулации с пари. Това може да доведе до загуби. Оставете грижите за парите за сутринта.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.