Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Как да бъдете по-мъжествени от повечето мъже?

Как да станеш по-мъжествен от повечето мъже? Какво е мъжественост и как да станем по-мъжествени? Може би това е агресия и потискане на други...


Как да станеш по-мъжествен от повечето мъже?

Какво е мъжественост и как да станем по-мъжествени? Може би това е агресия и потискане на други хора? Не, това е по-скоро следване на животински инстинкти и банална липса на образование. Може би това е физическа сила? Може, но това е само една от възможностите. Всъщност мъжествеността е неясно понятие. За да обобщим, има само няколко точки, които ще ви помогнат да изглеждате по-мъжествени от повечето момчета, ако съберете комбинация от тези параметри. Как да станете по-мъжествени: 7 параметъра, отговорни за мъжествеността 


Избрахме най-добрите съвети, които ще ви помогнат да излъчвате мъжественост и самочувствие във външния свят. Обърнете внимание на тези точки и ги усъвършенствайте, за да изглеждате по-смели и авторитетни в очите на другите.


1. Развийте и усъвършенствайте правилна стойка

Позата е това, което се вижда отдалеч. Припомнете си наскоро починалия принц Филип, съпруг на британската кралица Елизабет II. Той почина на 99-годишна възраст, само няколко месеца по-малко от почетните 100 години. Дори и на изключително почтената си възраст, Филип запази поза, на която младите хора биха завидели. Вижте сега тези вечно прегърбени офис служители, които вървят по улицата с наведени глави. Те не предизвикват нищо друго освен съжаление. Когато ги погледнете, в духа възниква въпрос: „Какво не е наред с този човек, може би нещо му се е случило?“.
Друго нещо е силен гръб, като опъната струна. Дори ако височината ви не достига стандартите на нашето време, правилната стойка ще крещи на всички останали, че се гордеете със себе си.

2. Погрижете се за кожата си 


Някои момчета ще сметнат този съвет за твърде метросексуален, но това е просто суеверие. Не говорим за прекомерна грижа, до козметика, а за баналното качество на това как изглеждате. 
Не забравяйте, че акнето ви кара да изглеждате като тийнейджър, защото се свързва на подсъзнателно ниво с младостта и не ви прави смели.
И говорим не само за кожата на лицето, но и за цялата повърхност на тялото. За да постигнете това, не е достатъчно само ежедневна грижа, трябва да се храните правилно, да използвате продукти за почистване на порите и лечение на акне.

Когато кожата ви се избистри, ще разберете, че сте започнали да изглеждате много по-мъжествени от всички уж брутални напомпани момчета с младежки червени точки по лицата.

3. Развийте добра форма на тялото

Грижете се за собственото си тяло и издръжливост! Колкото и банално да звучи, но бирено коремче с мъжки гърди и втора брадичка ви кара да изглеждате като аморфен м. С такъв външен вид излъчвате по-скоро липса на воля, отколкото мъжественост. Дори ако имате добра стойка и чиста кожа, което звучи фантастично, когато сте с наднормено тегло, отпуснатото тяло ще ви попречи да бъдете по-мъжествени от останалите.
Затова, започнете тренировки, джогинг! Ако желаете по-голяма мускулна маса, можете да помислите и за прием на анаболни стероиди, но само след предписание на лекар, или на фитнес треньор!

Бонус към изпомпването на мускулите ще бъде самочувствието, особено ако започнете да се занимавате с бойни изкуства. Ако имате изваяно тяло и огън в очите, вече сте с порядък по-висок от повечето момчета по отношение на мъжественост.

4. Работа върху подобряването на психичното здраве и реалността


Както казахме във въведението, агресивността и склонността да се потискат по-слабите индивиди някога се смятаха за атрибут на мъжественост. Но днес това е по-скоро признак на слабост. И така, как човек може да стане по-смел в този случай, ако потискането на другите чрез агресия не е най-добрият сценарий?
Истинската мъжественост е спокойствие и адекватна реакция на случващото се. Останете хладни и събрани. Повярвайте ни, впечатлява както момчета, така и момичета.  За да станете по-смели от повечето от вашето обкръжение, спрете да се паникьосвате, особено заради малките неща. Просто убедете себе си, че всичко ще бъде наред и подчинете другите на вашето спокойствие.

5. Бъдете джентълмен, а не просто добър човек

Кой е добър човек? Това е човек, който извършва действия, които се възприемат от обществото като положителни, и за това очаква да получи благоволението на други хора. Тоест можем да кажем, че го прави с егоистични цели. Нищо не е лошо няма  в това, защото често добрият човек не вреди на никого. 
Друго нещо е да си джентълмен. Той е учтив, внимателен и любезен с другите хора, но когато се налага, е строг както към себе си, така и към другите. Той няма да позволи на другите да объркат добронамереността му със слабост. Джентълменът има ясен набор от правила и принципи, които следва. Когато е необходимо, джентълменът може да отвърне на удара и не загърбва съвестта и самонадеяността си в името на печалбата.

6. Почувствайте силата на зрителния контакт


Много момчета подценяват силата на зрителния контакт и всъщност само с един поглед можете да накарате друг човек да се подчини на волята ви, ако в очите им гори пламък. Не се страхувайте да погледнете в очите на друг мъж, в това няма нищо лошо, да не говорим за намек за нестандартност. Ако търсите отговор на въпроса как да станете по-смели, обърнете специално внимание на този елемент.

Когато поздравявате хората и още повече, когато общувате с тях, никога не гледайте надолу, гледайте ги в очите. Така показвате, че цените комуникацията и че в този момент не мислите за обемни неща. В допълнение, това показва колко сте уверени в себе си и дори можете в известен смисъл да потиснете волята на събеседника.

7. Работете върху стила на речта и тембъра на гласа

Работа върху стила Ясно е, че на всеки е даден собствен уникален глас и често той не отговаря на онзи приятен за слуха баритон или бас, който свързваме с мъжественост. Но ако работите върху тоналността, особено със специалист, който знае как да постави гласа, речта ви ще стане по-смела.

Освен това трябва да се отървете от паразитните думи и да говорите възможно най-сбито. Речта трябва да е кратка, но в същото време обемна, за да не изглеждате като човек, който не носи отговорност за думите си. Комбинирайте правилния тон с добре поднесена реч и ще бъдете глава и рамене пред всички момчета наоколо по отношение на мъжественост.

Снимка: https://de-fragrance com

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.