Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Какви бижута носят популярните личности?

Какви бижута носят богатите и известни личности? В света на ювелирните украшения, както и във всичко, което се отнася до модата и стила, има...

Какви бижута носят богатите и известни личности?

В света на ювелирните украшения, както и във всичко, което се отнася до модата и стила, има свои тенденции и модни течения. Много представители на прекрасната пола сред хиляди сумочки узнават легендарния модел Chanel на цепочке, а от сотен пар обуви безупречно определят легендарния Louboutin. Точно също така можете да определите ювелирните украшения, произведени от известни марки. Их с удоволствие нося знаменитости, но при това те са достъпни за придобиване на всеки желаящ. Разбира се, само в този случай, ако бъдещият владелец не смущава тяхната цена.


Обеци Kiki McDonough

Както знаете, бижутата на марката Kiki McDonough много харесват Кейт Мидълтън. Тя обича да носи обеци с аметист, златни обеци във формата на сърце, украсени с диаманти. Бижутерите Kiki McDonough не можеха да се оплачат от липсата на купувачи и поръчки и след като Кейт Мидълтън започна да ги носи, популярността на марката се увеличи многократно.

Например, обеци от бяло злато с аметист, в които съпругата на принц Уилям се появява повече от веднъж, са в голямо търсене. Но ако внезапно ги няма на уебсайта на производителя, компанията обещава да ги произведе възможно най-скоро. Вярно е, че цената на продукта ще бъде подходяща, но какви очарователни дами няма да отидат, за да се почувстват като истинска принцеса.

Тринити пръстен

Trinity. / Фото: www.cartier.com


Легендарният пръстен от марката Cartier символизира най-топлите и искрени чувства. Това е преплитане на три пръстена от бели, розови и жълти цветя и е едно от най-желаните и разпознаваеми бижута в света. Бялото представлява приятелство, жълтото представлява любов, а розовото представлява лоялност. Пръстенът Trinity се носи както от жени, така и от мъже, може да се види на принцеса Даяна, актьора Гари Купър, поета Жан Кокто, актрисата Камерън Диас.


Tiffany Keys

Тази колекция беше пусната в продажба само преди 11 години и моментално спечели сърцата на нежния пол по целия свят. „Ключовете“ от Тифани са висулки, гривни, пръстени и обеци, но висулките са класиката на жанра. Легендарната Тифани Кийс може да се види на Блеър Уолдорф в сериала Gossip Girl, Ел Фанинг, Лейтън Мийстър и други звезди я носят с удоволствие. Те могат да се събират и носят както поотделно, така и в цели снопове или да се поставят на тънки вериги на различни нива в няколко реда.

Ето как изглеждат "Ключовете" от Тифани


Tiffany Keys. / Фото: www.pinimg.com


Гривни Pandora


Тези декорации не са загубили своята популярност от много години. Pandora е особено добра, защото можете постоянно да купувате нови и нови мъниста за вашите гривни. В същото време самата основа за нанизване може да бъде изработена от злато, сребро и дори кожа или плат, а мънистата са представени в цялото им разнообразие.

Има керамика, излята от благородни метали, а също и от камъни, както скъпоценни, така и не много скъпоценни. Формата може да бъде и всякаква, класическа кръгла, под формата на човечета, букви, цифри, играчки. Олга Шелест, Ксения Собчак, Кейти Холмс, Ема Уотсън, Анна Семенович и други носеха гривни.

И така, ако и Вие си търсите бижута, аксесоари, но не ви се дават луди пари, можете да разгледате предложенията от fashion-cactus.com

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.