Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Необходими разрешения за асфалтиране на улица

  Асфалтирането на улица е процес, към който трябва да се подходи изключително сериозно и отговорно. Всички фирми, които се занимават с асфа...

 

Асфалтирането на улица е процес, към който трябва да се подходи изключително сериозно и отговорно. Всички фирми, които се занимават с асфалтиране на улици е необходимо да бъдат квалифицирани специалисти с разрешение за изпълнение на този тип дейност.

Всяка една лицензирана фирма за асфалтиране задължително трябва да спазва всички мерки за безопасност, както и технологични процеси изискващи този тип дейност.

Ако нямате намерение да асфалтираме улица, а по-малък обект, било то двор, паркинг или друго, то е важно да отбележим, че непременно трябва да поискате разрешение от вашите съседи.

Разрешенията за асфалтиране на улици са стриктно контролирани от  Национална Агенция “Пътна инфраструктура”. Всяка една фирма, която предлага асфалтиране е необходимо да спазва точно всички условия, тъй като санкциите са изключително сериозни и най-вече опасни за живота на хората.

Така, че когато избирате фирма изпълнител внимавайте да не попаднете, на некоректна фирма, която няма нужното разрешение. Потърсете възможно най-добрата фирма, с дългогодишен опит в областта, нужната техника и не на последно място избирайте фирма, която ще ви даде възможно най-добра цена съобразена с качеството разбира се. 




No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.