Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Все повече предприемачи се насочват към умните визитки

А Вие определяте ли се като модерен предприемач? Или сте от старата школа? Днес, повечето предприемачи ползват дигитални визитки, тъй като т...А Вие определяте ли се като модерен предприемач? Или сте от старата школа?

Днес, повечето предприемачи ползват дигитални визитки, тъй като те имат много предимства, като например:


✔️ Не се налага ръкостискане.

✔️ Нямат бактерии.

✔️ Не се налага използване на софтуер, приложение.

✔️ Екологични са, т..е не се налага разход на хартия и замърсяване на околната среда.

✔️ Smart визитките са много лесни за употреба.

✔️ Дигиталната визитна картичка позволява нанасянето на повече информация, в това число и профили в социалните мрежи, като например LinkedIn, където CEO-та могат да научат подробности за Вас.

Естествено, от изброените по-горе предимства, има и още други, но смятаме, че дори само тези са достатъчни да предприемете действия и да поръчате смарт визитка още днес.


Възползвайте се от дигитална визитна картичка, която разполага с интегрирана NFC технология и QR код, които ви позволяват да предавате данните си за контакт, социалните мрежи и още много с всеки смартфон без необходимо приложение.

Днес можете да покажете на света за Вашите дейности, услуги, които предлагате, по един интелигентен начин.

Повечето ИТ хора разпролагат с подобна визитна картичка! Опитайте и Вие, много бързо ще се уверите, че си струва.


 

Какво представляват дигиталните визитни карти от eCards.bg?

Смарт визитката предтавлява висококачествена карта, създадена от PVC със сертифициран NFC чип, който се разпознава от почти всички съвременни устройства. Необходим е допир от около 10 см. разстояние. Печатът се отличава с трайни ярки цветове и висока резолюция. Материалът, от който са изработени картите е по стандарт CR80, което е гарант за дългогодишна експлоатация.

Дизайнът на електорнната визитка eCards впечатлява със стил и визия, като можете да наблегнете на Вашият стил, оригиналност и бизнес вкус.

Собствениците на eCards разполагат и с дигитален дизайн, който Вие можете да управлявате по всяко време, като променяте цветове, шрифтове, икони и добавяте графични файлове и текстово съдържание...


Защо си струва да ползвате дигитални визитки?  

Eлектронната визитка за лична употреба всъщност е уеб страница, оптимизирана за показване на смартфон. Информацията във визитката може да бъде попълнена през личния ви акаунт. Можете да запазите такава електронна визитка в контакти с 2 щраквания. 

Има много начини за споделяне на цифрова визитка:  

 • С помощта на камера на смартфон – QR четец е вграден в камерата на съвременните смартфони; 
 • С помощта на NFC карта - върху пластмасова карта с NFC чип вътре се записва връзка към електронна визитка.  Прикрепяйки такава карта към смартфона, потребителят моментално прехвърля контактите в телефона;  
 • Чрез изпращане на линк към електронна визитка в месинджър, поща или SMS. 

 

Предимства на електронните визитки пред хартиените:  

 • Удобно съхранение на информация за контакт. Данните от електронна визитка се записват в смартфон с няколко щраквания; 
 • електронната визитка не може да бъде забравена, изгубена;  
 • незабавно създаване на допълнителни визитни картички – редица електронни услуги за визитни картички ви позволяват да създавате допълнителни визитни картички директно от мобилното приложение (например отделна визитна картичка за проект, на чужд език или за среща);  
 • визитната картичка се записва в контакти заедно със снимката, така че собственикът на визитната картичка да бъде гарантирано идентифициран при обаждане;  
 • електронните визитки не свършват;  
 • издаването на визитка отнема 1-2 минути, за разлика от седмичните одобрения и печат в печатница;  
 • Безконтактен обмен на данни с клиенти и партньори по целия свят. Данните в електронната визитка могат да бъдат променяни по всяко време. QR кодът ще остане същият, само информацията за контакт ще се актуализира.        

Нарастващата популярност на електронните визитки е факт

На какво се дължи днешната популярност на електронните визитни картички и защо все повече компании и частни лица преминават към електронен обмен на контакти? За фирмите електронните визитки са възможности за: 

 • значително намаляване на разходите за издаване и управление на визитки; 
 • дигитализация на традиционната услуга за визитки: потребителите на електронни визитки поставят нов стандарт за своите индустрии, дигитализирайки познатата услуга и впечатлявайки клиенти и партньори;
 • безопасност на служителите и уважение към клиентите. Електронните визитни картички дават възможност за сигурен обмен на визитни картички както на среща, така и от разстояние, докато работите от разстояние или на zoom срещи по целия свят; 
 • за продавача - това е уникална възможност да влезете в смартфона на клиента. Електронната визитка е най-добрият начин да предоставите такава възможност! Едно кликване и вашият контакт е запазен!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.