Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Златотърсачки - как да ги идентифицираме?

В днешни дни концепцията за GoldDigger (златотърсач) вече не е нова, а бързо и силно развиваща се, много забележима и предизвикваща много ди...




В днешни дни концепцията за GoldDigger (златотърсач) вече не е нова, а бързо и силно развиваща се, много забележима и предизвикваща много дискусии и спорове. В буквалния смисъл тази дума има значението - златотърсач и авантюрист. В България, по-често понятието се използва за жени, но не липсва и употребата му при мъжете.


Golddiggers -  това ли е новата мода?


Въз основа на факта, че ще говорим за обществото, ще разгледаме опцията "авантюрист". Следователно можем да кажем, че златотърсачките са момичета (понякога момчетата стават златотърсачки), които мечтаят и се опитват да се оженят за олигарх. Най-често те не работят, не правят нищо специално. Тяхното основно занимание и основно хоби са те самите. Момичетата дори са специално обучени в това на различни курсове, където ги учат:

  1. как да намерите целта;
  2. как да получите информация за него;
  3. как да проверите финансите му, на него и родителите му;
  4. как да се държите  и т.н.
В наши дни, когато животът минава в социалните мрежи, това не е никак трудно. Но има и специални центрове с пълно досие с биографии на олигарси, в което се описват вкусовите им предпочитания като верни редовни гости на светски партита. Някои от триковете на тези хора са стари като света, но те се опитват да са в крак с времето и измислят различни трикове. Понякога се захапват лесно, а понякога е много трудно.

За да постигнат целите си, те наемат всякакви "учители" или куратори, а стилисти, гримьори, фитнес треньори ги персонализират към предварително избрания тип. Впоследствие всички „асистенти” получават солидни хонорари от студентите. Нищо чудно, че ги наричат ​​ловци на олигарси.

Кои мъже са под прицел, както и има ли и мъже златотърсачи?

Това винаги са богати, да кажем дори много богати представители на елита, на София, Пловдив, Варна, но поняога и от по-малките населени места. Те са видни, обикновено женени възрастни мъже, обсъждани в клюкарската рубрика. Запалени по модерни бляскави кукли, самите те не са против да станат спонсори на „фалшива красота“. Вярно, понякога все повече заприличва на силиконова грозота, когато мъжете се опитват да въплъщават своя идеал, образа на перфектната жена в тях.
През последните години много златотърсачки се насочиха и към по-младите мъже, опериращи предимно в областта на програмирането и дигиталния маркетинг.
Всичко това се получи, след като се известиха огромните приходи, които "пъпчивите" програмисти получават.
Няма как да пропусенм да споменем, че през последните години се появиха и мъже, търсещи заможни дами, предимно по-възрастни от тях, с бизес, с много финанси.

Принцип на лов на златотърсачките


Често златотърсачите са професионални любовници и държани жени. Тяхната задача е винаги да са в пълно облекло. При първия сигнал тези момичета пристигат на уреченото място в уречения час. Нямат право да казват всичко, което мислят и да показват лични емоции. Скандали, шоудауни от тях няма да чакат. Но разумният план е тяхна част.

Профил на златотърсачките


Как живеят и как златотърсачите се различават от обикновените момичета?

Първо, това е живот за шоу, в буквалния смисъл, тоест те са активни в социалните мрежи, можете да кажете, че живеят там. Целият им живот е изложен на публичен показ, където тече активна надпревара за пищността на букета и големината на камъните в бижутата.
Второ, активен нощен живот. Чести са на партита и активни вечери. Те не идват в клубовете за забавление, пиене или почивка. С алчен, трезвен вид те дупчат тълпата в търсене на изгоден вариант за развръзката на вечерта.

Трето, поне веднъж на два месеца те почиват в чужбина. Бали, Малдиви, Дубай - и това не е целият списък с местообитания на ловци.

Всъщност това са момичета, които се стремят към луксозен живот, скъпи подаръци и покупки. Такова момиче се нуждае от ежедневни грижи, за които не може и не иска да печели пари и да се издържа в това. Златотърсачите искат да повишат стандарта си на живот с чужди пари. Те искат да изглеждат като жени, които принадлежат на богат успешен живот, но в действителност не са.

Умните и самодостатъчни мъже разбират, че животът им е просто имитация на горното и не си падат по такива, докато други се наслаждават на компанията на скъпи кукли. Това обаче не трае дълго, след известно време те се променят на момичета от същия тип, само няколко години по-млади.

Тези момичета не живеят живота си, вярвайки в мечтата на принц в бяло Bentley. Разпилявайки се по всякакъв начин, те се хвалят с уж богатия си вътрешен свят. За съжаление има много хора, които искат да бъдат като тях, но съвременният свят променя представата за красота в полза на естествеността. Надяваме се, че скоро блясъкът в очите и искреността на усмивката ще бъдат ценени повече от издутите устни и силиконовите форми.

Няма как да пропуснем да споменем, че много златотърсачки си го получават, като биват пранкнати и заснети, следователно и пуснати в социалните мрежи за видеосподеляне.

Как да се предпазите от златотърсачки?

Първо, ако и Вие сте човек на шоуто, на бизнеса, на забавленията и охолния живот, трябва да преценете, дали до Вас трябва да имате златотърсачка, добре изглеждаща и стройна дама, млада и свежа, но с такива наклонности, или желаете прелестна и обичана дама, жена, която да Ви дари всичката любов на света, жена, която не се впечатлява от материалното.

Ето и няколко съвета от много мило ком за Вас, как точно да разпознаете златотърсачките и ако се усъмните, че се опитват да Ви вкарат във фунията, навреме да им биете шута...
1. Ако много Ви мрънка, че желае почика на екзотични острови, имайте едно на ум.
2. Ако по нея има много изкуствени елементи - почти сигурно е, че тя е златотърсачка.

Ето и още десет важни съвета за разпознаване на златотърсачки


1. Тя има приятели златотърсачи



Един признак, че може да се срещате със златотърсачка, е ако всички нейни приятели се срещат и женят за богати момчета. Точно като поговорката „Птици от едно и също перо се събират заедно“, златотърсачите са по-склонни да излизат с колеги златотърсачи.

2. Тя не е емоционално обвързана


По-често жените се привързват емоционално към партньорите си. Те обичат да показват привързаност към мъжете, които наистина харесват.

Това обаче може да не е така, ако те търсят само вашите пари. Съпругата на златотърсача е по-привързана към вашите пари и това е нейната мотивация да прави и казва правилните неща. Но може никога да не чуете от тях веднага щом парите свършат.

3. Придава повече стойност на скъпите подаръци


Сантименталните и обмислени подаръци могат да означават много за жена, която наистина ви харесва. Въпреки това, ако тя има връзка с вас само заради парите, тя няма да приеме никакъв подарък, който няма парична стойност. За тях не става въпрос за обмислени подаръци и повече за скъпи подаръци.

4. Предпочита скъп подарък за извинение


Когато имате златотърсачка за приятелка, всичко, от което се нуждаете, е да й купите скъп подарък, за да разрешите спор. Вместо да седнат да решават проблема, те биха предпочели да им купите нещо с висока парична стойност.

Също така, някои жени златотърсачки може да започнат глупави битки, само за да можете да им купите подаръци, за да се извините. Колкото и да са били ядосани, ако им вземете скъп подарък, със сигурност ще ги впечатлите.

5. Тя се мотае само на изискани места


През повечето време златотърсачът ще иска да се мотае само в скъпи заведения. Да си златотърсач върви ръка за ръка с приемането само на по-фините неща в живота.

Една златотърсачка ще избере най-елегантните места, които обикновено са запазени за специални поводи като годишнини или рождени дни. Някои ще поискат да отидат на скъпо място на първата среща, само за да видят дали можете да управлявате начина им на живот.

6. Тя е любопитна за вашите доходи


Очаквайте златотърсач да попита къде работите, позицията ви, къде живеете и доходите ви от любопитство. Добре е да знаете тази информация, особено ако възнамерявате да имате сериозни отношения със златотърсачка.

За съжаление, повечето жени разпитват твърде много за вашите доходи, за да решат дали ще останат с вас или не. Следователно може да е тревожно, ако тя постави под въпрос финансовото ви състояние на първата или втората среща.

7. Тя не плаща за нищо


Естествено е мъжете да плащат сметката, когато са на срещи, особено в началото на връзката. Въпреки това трябва да се притеснявате, ако вашият партньор не се притеснява да допринесе или да предложи да плати сметката.

Може да имате златотърсач в ръцете си, ако им е твърде удобно да не си разделят сметката или да покрият разходите си. Една от тактиките на златотърсачите е да използват обратната психология, за да оправдаят действията си.

Повечето златотърсачки ще настояват, че истинският мъж трябва да плаща всички сметки. Ако възнамерявате да пренесете връзката си на друг етап, повдигнете темата и обезсърчете поведението възможно най-скоро.

8. Тя е неблагодарна и има право

Една жена златотърсачка може да има чувство за право и да не изпитва нужда да работи за каквото и да било. Освен това им липсва благодарност и могат да приемат всичко за даденост, включително и вас. Поради тяхното правомерно и неблагодарно отношение никога няма да чуете думи като „Благодаря“ или „Моля“.

На същата бележка внимавайте за невъзпитано поведение, докато се опитват да докажат, че финансово превъзхождат другите. Например, те могат да бъдат груби със сервитьорите и да са пълни сноби с хора с по-нисък социален стандарт.


9. Винаги е във финансова криза


Продължава ли да моли за услуги, за да разреши финансовата си криза? След няколко срещи на познаване, ако искате да опознаете златотърсачка, тя ще каже, че има финансова криза след няколко срещи на познаване.

Това може да се превърне в тенденция и бърз начин за разпознаване на златотърсач.

Можете да очаквате, че те ще бъдат във финансова криза от време на време. Изведнъж лаптопът им се е развалил, имат нужда от нов телефон или трябва да ремонтират колата си. След като забележите този модел, значи излизате със златотърсачка.

10. Тя е извън вашата класа


Другият съвет за това как да намерите златотърсачка е дали тя е далеч извън вашата класа. Разбира се, любовта няма граници. Въпреки това, някои признаци може да показват, че тя е извън вашата класа и може да не е във връзката по истински причини.

Бонус: Съвети за справяне със златотърсачи в живота ви


Знаейки какво да търсите, ще ви помогне да разберете как да избегнете златотърсачите. Ако забележите някой от горните признаци в партньора си, това показва, че си имате работа със златотърсачка.

Препоръчително е да направите допълнително разследване, за да се уверите, че те са хищници след вашите трудно спечелени пари. Ако желаете да продължите връзката си, отделете време, за да изразите тревогата си и да ги помолите да променят поведението си.

Някои златотърсачи обаче може да не желаят да се променят, докато парите все още постъпват в сметките им.

В този случай най-добрият начин да се отървете от златотърсач е като го отрежете изцяло от живота си; в противен случай може да продължат да ви използват за пари. Разбира се, това може да бъде изключително трудно, ако вече сте влюбени в тях.

За домашно :)

Разпознаването на златотърсачка може да бъде трудно в началото на връзката, но след като го направите, важно е да се съберете и да заемете позиция. Може да използвате тези съвети, за да се запитате: „Златотърсач ли сте?“ Ако сте, значи е крайно време да се промените.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.