Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Как да преборим следпразничния шок?

Как да преборим следпразничния финансов шок? Празниците свършиха! Започна новата 2023 година! Екипът на Беден Богат Ви желае успешна, щастли...



Как да преборим следпразничния финансов шок?

Празниците свършиха! Започна новата 2023 година! Екипът на Беден Богат Ви желае успешна, щастлива и позитива година! Мирна, спокойна и с нормални цени!

Ето и няколко съвета за борбата от следпразничния шок, виждайки изтънелите си портфейли.

1. Запазете спокойствие и планирайте новата година

Не се паникьосвайте, а напротив, бъдете спокойни! Помислете за доходите през новата година, помислете за усъвършенстване, за приток на нови парични потоци.

2. Намалете консумацията на всичко! 


Ние, по традиция, си падаме консуматори. Трябва да намалим конусмацията. В това число, разход по отопление, за храна, дрехи и т.н.

3. Следпразничният шок е шок и за тялото - подсигурете си по-здравословни дни!




Наистина, след голямото ядене е време да помислите за себе си! Когато тялото Ви е  в добра кондиция, тогава и мозъкът Ви ще работи безупречно! Здраво тяло, свеж ум,  това е равно на много нови доходи! 

4. Наспете се

Вероятно и Вие, като повечето от нас, не сте спали - това е нормално! Сега е времето  да нормализирате съня си !Когато сте спали добре, това гарантира упсешен ден, и за инвестиции, и за нови предизвикателства!

5. Движете се

Активно движение, съпътствано със спорт - чудесно решение за по-бързо справяне със следпразничния стрес.
Поставете си постижими цели и се борете за тях! Така ще научите много нови неща, ще се срещнете с нови хора. Няма нищо лошо в процеса на постигането им целите да се променят – нали самите вие се променяте. Важното е да знаете какво искате и да разберете как да го постигнете.

Надяваме се, че съветите ще Ви помогнат и вярваме, че ще имаме една успешна нова 2023 година!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.